top of page
Search

Voorbereiding op een Operatie met Hypnose

Lia was één van mijn allereerste oefen(cliënten), 3 jaar geleden. Ze had sinds haar 14e scoliose - een zijwaartse verkromming van de wervelkolom, die vaak erg pijnlijk en beperkend is. Ze wilde RTT inzetten om zich voor te bereiden op een zware en riskante operatie - hoe dit voor Lia werkte en afliep lees je hieronder.vertrouwen & veerkracht


Naast een goede voorbereiding op de operatie, wilde Lia ook meer vertrouwen in zichzelf en anderen te krijgen - diep van binnen wilde ze voelen dat ze alles aan kan.


‘Ik wil 10 cm langer worden’ en ‘Ik wil zo recht mogelijk worden’ had ze me tijdens ons eerste contact geappt.


wat gebeurde er tijdens de hypnose?


Tijdens de hypnose-sessie kwam er veel naar boven, het onderbewuste liet haar precies zien wat nodig was - en zo leerde ze ook op een nieuwe manier naar zichzelf kijken. Opvallend was dat de scènes waar Lia naar terug ging, scènes waren uit haar vroege kindertijd waarin ze zichzelf letterlijk heel klein maakte en verstopte. Situaties waarin ze heel kwetsbaar was, en geen hulp kreeg van de volwassenen die haar hadden moeten beschermen. Dit beïnvloedde haar lichaam en geest zodanig dat scoliose de 'oplossing' was die het onderbewustzijn voor haar creëerde. Voor Lia werd het tijdens de sessie glashelder wat er al die tijd gaande was, welke diepe en beperkende overtuigingen haar leven hadden gestuurd, al meer dan 35 jaar. Door een aantal sleutelscènes uit haar moeilijke jeugd onder ogen te komen, en de vastgehouden levens-energie en patronen uit het verleden te transformeren, voelde ze direct meer rust, ruimte en energie. Alsof er een enorme last van haar afviel.


lichaam en geest herprogrammeren

De audio die ik vervolgens voor Lia insprak zat vol suggesties rondom het zelfhelende vermogen van haar lichaam en geest. Ook ontving ze instructies hoe ze als een beeldhouwer of chiropracter gefocust en aandachtig langs haar ruggenwervel kon gaan en zo meer ruimte en verlichting kon creëeren. En natuurlijk dat ze vol vertrouwen de operatie in kon, dat ze voor de volle 100% achter deze beslissing stond.


wat er vervolgens gebeurde...


Een paar dagen na de sessie gebeurde er iets wonderlijks: een beroemde, internationale qi-qong meester kruiste haar pad, en Lia mocht gratis een aantal weken met hem mee trainen.


En een paar maanden later stuurde ze me een foto van voor en na de operatie. Alles perfect verlopen, met een geweldig resultaat - zoals je op de foto's kunt zien (geplaatst met Lia’s toestemming). Letterlijk 10 cm gegroeid. Figuurlijk oneindig veel meer.Lia’s reis ontroert me, we zijn allemaal zoveel meer dan we denken. Wie angst en twijfel onverschrokken in de bek aankijkt, opent nieuwe wegen. Dat is een natuurwet, en daar vertrouw ik op. Steeds meer.


Silver Bullet?


Soms lijkt het wel alsof Rapid Transformational Therapy een Silver Bullet is voor zo'n beetje iedere klacht. Dat is niet zo. Ieder mens is anders, ieder leven is anders, iedere klacht is anders. Sommige trauma's hebben meer tijd nodig om te helen dan anderen, sommige zaken kun je niet versnellen. Maar in de drie jaar dat ik nu met deze methode werk, heb ik heel veel moois en wonderlijks zien gebeuren. Ik sta voor de volle 100% achter deze methode - de meest efficiënte en moderne vorm van hypnotherapie die je maar kunt bedenken. En ik beschouw het als een grote eer om steeds meer cliënten hiermee van dienst te mogen zijn.


Wanneer je erkent en ziet welke patronen je zoal beperken, maak je de weg vrij voor heling en transformatie. Vanaf dat punt kan Rapid Transformational Therapy (RTT) je enorm helpen en jaren aan gesprekstherapie besparen, omdat de oplossing op een heel ander level ligt dan je met je bewuste geest kunt bevatten.


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Ben je benieuwd wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje via whatsapp of het contactformulier op de homepage - en plan een gratis kennismakingsgesprek in.


extra voorbeelden en inspiratie?


Eerst nog wat meer lezen? Laat je inspireren door de resultaten van een aantal andere cliënten:


Laura Emmelkamp

Rapid Transformational Practitioner

Transformatiecoach


06 47770696

63 views0 comments

Comments


bottom of page