top of page

JIJ BENT

Een ondernemende man/vrouw. Je bent 30 jaar of ouder en je staat vol in het leven.

 

Maar je loopt al een tijdje tegen iets aan. Het stroomt niet meer, je hebt het gevoel dat je telkens weer in dezelfde groef / hetzelfde patroon schiet  - en dat is frustrerend. 

 

Omdat je ergens ook wel weet dat het anders kan: makkelijker, vloeiender, vanzelfsprekender.

Wat het ook is, je wilt nu echt iets doorbreken.

 

En je voelt dat ik jou daarbij van dienst kan zijn...

Stuur een bericht en boek een kennismakingsgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen!

Rapid Transformational Therapy Amsterdam Hypnose Hypnotherapie Transformatiecoach Deventer

concrete vragen

Je kunt Rapid Transforrmational Therapy (RTT) inzetten voor alles waardoor jij je in meerdere of mindere mate beperkt voelt, zoals:

Je krijgt van alles voor elkaar als ondernemende persoon. Tegelijkertijd voel en merk je 'struggles' in je relaties. En je gezondheid is ook niet meer optimaal. Wat zit hier onder?

Je hebt het gevoel dat je stilstaat, of dat er een neerwaartse spiraal in jouw leven gaande is. Je weet dat je in jeugd/opvoeding een deuk hebt opgelopen, maar kunt het niet echt doorvoelen, loslaten en transformeren. Telkens weer kom je in dezelfde groef terecht.

Je bent regelmatig boos. Vooral je partner krijgt er van langs. Je vindt jezelf al lang niet meer zo aardig. Waar komt die onrust en disbalans vandaan?

Jullie zijn ouders van twee pittige kinderen. Er zijn veel conflicten in huis. In plaats van één, of beide kinderen, naar een kindertherapeut te sturen, zijn jullie zo dapper om jezelf eens onder de loep te nemen. En te kijken welke onbewuste familiepatronen er via jullie gezin aan de oppervlakte komen. Dit is een onderwerp dat me aan het hart ligt > hier kun je er wat meer over lezen.

Je hebt al tijden het gevoel dat je niet op de goede plek zit. Je voelt je niet fit en je mist een 'sense of purpose' Je volgde een coachingstraject, maar een fundamentele verandering leverde het niet op. Je bent klaar met compromissen sluiten, je wilt weer 100% in je kracht staan.

Ieder maand wordt je geteisterd door PMS of PMDD de 2.0 versie van PMS. Je emoties zwiepen alle kanten op en je herkent jezelf nauwelijks op deze dagen. Dit gaat zo niet langer.

Je bent perfectionistisch. Op je werk, maar ook op het thuisfront. Het neemt de vorm van micromanagement aan, naar je kinderen en partner toe. Welke onbewuste spanning ligt hier onder? Met RTT ontdek en transformeer je het in 1 sessie.

Je traint voor een belangrijke sportwedstrijd. Je weet hoe belangrijk je mindset is om in die allesbepalende flow te stappen en besluit RTT in te zetten, om alles wat je nu nog tegenhoudt achter je te laten.

Grote kans dat jouw vraag hier niet bij staat. Want we lopen allemaal tegen uiteenlopende vragen en issues aan. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jou met RTT kan helpen!

bottom of page