JIJ BENT

Op de een of andere manier vastgelopen.

 

Het is frustrerend.

 

Telkens weer loop je tegen dezelfde dingen aan. 

 

Het doet pijn, omdat je ergens ook wel weet dat het anders kan: makkelijker, vloeiender, vanzelfsprekender.

Wat het ook is, je wilt nu echt iets veranderen in je leven.

 

En je vermoedt dat ik jou daarbij van dienst kan zijn...

Stuur een bericht en boek een kennismakingsgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen!

Hypnotherapie Hypnose RTT Rapid Transfor

concrete vragen

Je kunt RTT inzetten voor alles waardoor jij je in meerdere of mindere mate beperkt voelt, zoals:

Je bent een succesvolle ondernemer. Je krijgt van alles voor elkaar. Maar de laatste tijd voel je je regelmatig uit het lood geslagen. What's up?

Je bent regelmatig boos. Vooral je partner krijgt er van langs. Je vindt jezelf al lang niet meer zo aardig. Je bent gemotiveerd om dit te veranderen. Want ergens weet je ook wel dat het allemaal veel eerlijker, heerlijker en relaxter kan.

Je hebt al een tijd last van slapeloosheid. Meer dan een paar uur per nacht haal je niet. Je vraagt je af of je er mee zult moeten leren leven.

Je hebt last van een kwaal, waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Het hindert je op allerlei manieren. Met hypnose ga je de onderliggende oorzaak opsporen.

Je hebt al tijden het gevoel dat je niet op de goede plek zit. Je volgde een coachingstraject, maar een fundamentele verandering leverde het niet op. Wat is de wortel van je vage ongenoegen? En hoe zet je het om, in een voller leven?

Je wilt een boek schrijven over iets waarin je echt een expert bent. En je hebt al heel veel ideeën verzameld. Maar telkens als je gaat zitten om te schrijven komt het er niet van, ben je afgeleid. Waar komt die zelf-sabotage vandaan?

Je bent gelukkig in je werk, maar ongelukkig in de liefde. Telkens weer trek je de ‘verkeerde’ aan. Je vraagt je af of je ooit nog die ‘ene’ zult vinden.

Je wilt stoppen met roken. Of je wilt stoppen met de drank. Yes, ook daarvoor kun je RTT inzetten.

Je traint voor een belangrijke wedstrijd. Je weet hoe belangrijk je mindset is om in die allesbepalende flow te stappen en besluit RTT in te zetten, om alles wat je nu nog tegenhoudt achter je te laten.

Je bereid je voor op een pitch of sollicitatie. Goed plan om RTT in te zetten. Zo loop jij straks sterker en relaxter dan ooit die zaal binnen.

Grote kans dat jouw vraag hier niet bij staat. Want we lopen allemaal tegen verschillende issues aan. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jou met RTT kan helpen!