JIJ BENT

Een ondernemende man/vrouw. Je bent 30 jaar of ouder en je staat vol in het leven.

 

Maar je loopt al een tijdje tegen iets aan. Het stroomt niet meer, je hebt het gevoel dat je telkens weer in hetzelfde patroon schiet  - en dat is frustrerend. 

 

Omdat je ergens ook wel weet dat het anders kan: makkelijker, vloeiender, vanzelfsprekender.

Wat het ook is, je wilt nu echt iets doorbreken.

 

En je voelt dat ik jou daarbij van dienst kan zijn...

Stuur een bericht en boek een kennismakingsgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen!

Hypnotherapie Hypnose RTT Rapid Transfor

concrete vragen

Je kunt RTT inzetten voor alles waardoor jij je in meerdere of mindere mate beperkt voelt, zoals:

Je bent een succesvolle ondernemer. Je krijgt van alles voor elkaar. Maar de laatste tijd voel je je regelmatig uit het lood geslagen. What's up?

Je bent regelmatig boos. Vooral je partner krijgt er van langs. Je vindt jezelf al lang niet meer zo aardig. Waar komt die onrust en disbalans vandaan?

Je hebt al tijden het gevoel dat je niet op de goede plek zit. Je mist een 'sense of purpose' Je volgde een coachingstraject, maar een fundamentele verandering leverde het niet op. Je bent klaar met compromissen sluiten, je wilt weer 100% in je kracht staan.

Je hebt al een tijd last van slapeloosheid. Meer dan een paar uur per nacht haal je niet. Je vraagt je af of je er mee zult moeten leren leven?

Ieder maand wordt je geteisterd door PMS of PMDD de 2.0 versie van PMS. Je emoties zwiepen alle kanten op en je herkent jezelf nauwelijks op deze dagen. Dit gaat zo niet langer.

Je hebt last van een kwaal, waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Het hindert je op allerlei manieren. Met hypnose ga je de onderliggende oorzaak opsporen.

Je bent gelukkig in je werk, maar ongelukkig in de liefde. Je relatie(s) is stressvol, het stroomt niet meer... Je besluit niet langer naar die ander te wijzen, maar bij jezelf te onderzoeken wat hier onder ligt.

Je wilt nu echt definitief stoppen met roken. Yes, ook daarvoor kun je RTT inzetten. Van 10 sigaretten, of een pakje per dag, naar 0. Ben jij er klaar voor?

Je traint voor een belangrijke wedstrijd. Je weet hoe belangrijk je mindset is om in die allesbepalende flow te stappen en besluit RTT in te zetten, om alles wat je nu nog tegenhoudt achter je te laten.

Je bereidt je voor op een pitch, lancering of sollicitatie. Goed plan om RTT in te zetten. Zo loop jij straks sterker en relaxter dan ooit die zaal binnen.

Grote kans dat jouw vraag hier niet bij staat. Want we lopen allemaal tegen uiteenlopende vragen en issues aan. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jou met RTT kan helpen!