JIJ BENT

Op de een of andere manier vastgelopen.

 

Het is frustrerend.

 

Telkens weer loop je tegen dezelfde dingen aan. 

 

Het doet pijn, omdat je ergens ook wel weet dat het anders kan: makkelijker, vloeiender, vanzelfsprekender.

Wat het ook is, groot of klein,

je wilt nu echt iets veranderen in je leven.

 

En je vermoedt dat ik jou daarbij van dienst kan zijn...

Stuur een bericht en boek een kennismakingsgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen!

concrete vragen

Je kunt RTT inzetten voor alles waardoor jij je in meerdere of mindere mate beperkt voelt. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan de volgende situaties:

Je bent gelukkig in je werk, maar ongelukkig in de liefde. Telkens trek je de ‘verkeerde’ partners aan. Je vraagt je af of je ooit nog die ‘ene’ zult vinden.

Je bent al een paar jaar 20 kilo te zwaar. Overdag eet je niks, ’s avonds prop je jezelf vol. Hoe zou het zijn als je weer een gezonde relatie met eten zou hebben?

Je traint voor een belangrijke wedstrijd. Je weet hoe belangrijk je mindset is om in die allesbepalende flow te stappen en besluit er een power hypnose tegenaan te gooien. 

Je hebt al jaren last van slapeloosheid. Iedere avond gebruik je medicijnen om in slaap te komen, maar meer dan een paar uur per nacht haal je sowieso nooit. Je vraagt je af of je er mee zult moeten leren leven?

Op de Toneelacademie was je zeker niet de minste. Maar tijdens audities presteer je middelmatig. Het voelt alsof je je talent aan het verspillen bent. Wat is er in godsnaam aan de hand?

 

Jullie hebben een prima relatie, maar helaas gedragen de kinderen zich totaal anders dan je je ooit had voorgesteld. Jullie overwegen een kindertherapeut in te schakelen. Gelukkig zijn jullie wijs en dapper genoeg om eerst jezelf onder de loep te nemen.

 

Je hebt al twintig jaar je rijbewijs, maar je durft niet te rijden. Je weet dat er een wereld voor je open gaat als je wel achter het stuur gaat zitten.

Eigenlijk is er helemaal niks 'ergs' in jouw leven aan de hand, maar toch voel je je vaak klem zitten. Het is een ondefinieerbaar gevoel, dat je vaak verdrietig en soms zelfs angstig maakt. Wat zou er gebeuren als je hier meer inzicht in kreeg?

 

Je bent co-founder van een veelbelovende start-up, maar spreken voor groepen gaat nog niet optimaal. Binnenkort hebben jullie een belangrijke sales-pitch en daar wil jij de show stelen.

 

Je deed al twee keer mee aan een programma van de Jellinek Kliniek. Tijdelijk ging het beter, maar telkens viel je terug in je oude patroon. Je wilt nu echt definitief stoppen met drank.

Grote kans dat jouw vraag hier niet bij staat. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jou met RTT kan helpen!

Contact

 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

 

Daarnaast ben ik ook regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon