JIJ BENT

Op de een of andere manier vastgelopen.

 

Het is frustrerend.

 

Telkens weer loop je tegen dezelfde dingen aan. 

 

Het doet pijn, omdat je ergens ook wel weet dat het anders kan: makkelijker, vloeiender, vanzelfsprekender.

Wat het ook is, je wilt nu echt iets veranderen in je leven.

 

En je vermoedt dat ik jou daarbij van dienst kan zijn...

Stuur een bericht en boek een kennismakingsgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen!

concrete vragen

Je kunt RTT inzetten voor alles waardoor jij je in meerdere of mindere mate beperkt voelt. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan de volgende situaties:

Je bent regelmatig boos, woedend, driftig. Om het minste of geringste. Vooral je partner krijgt er van langs. Je vindt jezelf al lang niet meer zo aardig. Je bent gemotiveerd om dit te veranderen. Want ergens weet je ook wel dat het allemaal veel eerlijker, heerlijker en relaxter kan.

Je hebt al jaren last van slapeloosheid. Je hebt al van alles geprobeerd, maar meer dan een paar uur per nacht haal je sowieso niet. Je vraagt je af of je er mee zult moeten leren leven?

Je bent een succesvolle ondernemer. Succes, applaus, je krijgt van alles voor elkaar. Maar de laatste tijd voel je je regelmatig uit het lood geslagen. What's up?

Je hebt last van een hardnekkige kwaal, waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Het hindert je op allerlei manieren, omdat je je vaak niet optimaal voelt. Je wilt met behulp van je onderbewustzijn onderzoeken wat de onderliggende oorzaak is.

Je hebt al tijden het gevoel dat je niet op de goede plek zit. Je las boeken, volgde een coachingstraject, maar veel verandering leverde het niet op. Je bent er klaar voor om rechtstreeks naar de wortel van je vage ongenoegen te gaan. Klaar voor een transformatie. 

Je wilt een boek schrijven over iets waarin je echt een expert bent. En je hebt al heel veel ideeën verzameld. Maar telkens als je gaat zitten om te schrijven komt het er niet van, ben je afgeleid... Waar komt die zelf-sabotage toch vandaan?

Je deed al twee keer mee aan een programma van de Jellinek. Tijdelijk ging het beter, maar telkens viel je terug in je oude patroon. Je wilt nu echt definitief stoppen met drank.

Je bent gelukkig in je werk, maar ongelukkig in de liefde. Telkens weer trek je de ‘verkeerde’ aan. Je vraagt je af of je ooit nog die ‘ene’ zult vinden.

Je wilt stoppen met roken. Want je bent er helemaal klaar mee. Yes, ook daarvoor kun je RTT inzetten.

Je traint voor een belangrijke wedstrijd. Je weet hoe belangrijk je mindset is om in die allesbepalende flow te stappen en besluit RTT in te zetten, om alles wat je nu nog tegenhoudt achter je te laten. 

Je bent al een paar jaar 20 kilo te zwaar. Overdag eet je niks, ’s avonds prop je jezelf vol. Hoe zou het zijn als je weer een gezonde relatie met eten zou hebben?

Grote kans dat jouw vraag hier niet bij staat. Want we lopen allemaal tegen verschillende issues aan. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jou met RTT kan helpen!

Contact

 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

 

Daarnaast ben ik ook regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon