top of page

wat is rtt?

proces

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een 'one-of-a-kind' methode, ontwikkeld door de Britse hypnotherapeut Marissa Peer. 'Rapid' en 'Transformational' is deze methode zeker, want er worden in korte tijd bijzondere resultaten mee geboekt. Niet alleen in mijn praktijk, maar wereldwijd.

 

RTT kan je uren en in de meeste gevallen zelfs jaren aan gesprekstherapie en coaching besparen.

 

Via hypnose leer je samenwerken met je onderbewustzijn en oude blokkades opsporen. Zo kun je dat wat jou niet langer dient opruimen en transformeren. Je ervaart meer rust, kracht, energie en ruimte, in ieder aspect van je leven. 

 

RTT maakt je super gegrond - en tegelijkertijd openen zich nieuwe wegen. Je maakte nieuwe keuzes waarvan je diep van binnen weet dat het klopt. Wie wil je zijn? RTT geeft jou de vrijheid om zelf te kiezen terug.

Regelmatig krijg ik de vraag: is het niet zwaar om al die verhalen van zoveel verschillende mensen te horen? heel eerlijk: soms wel, want er komt inderdaad van alles voorbij, en net als mijn cliënten, pink ook ik regelmatig een traantje weg. Maar ik beschouw het als een voorrecht dat ik deze Inner Journeys met zoveel verschillende mensen maken mag. 

Waarvoor kun je RTT inzetten?

 

Je kunt RTT inzetten voor de meest uiteenlopende issues. Denk aan kwesties op het gebied van werk, relaties, motivatie, gezondheid en nog zoveel meer. RTT helpt jou de vrijheid en macht over je eigen leven terug te krijgen. Niet door ‘nare’ gevoelens weg te drukken, maar juist door ze onder ogen te komen. Je krijgt inzicht in jouw blinde vlekken, hoe bepaalde spanningen zich in jouw lichaam hebben vastgezet,  en hoe je beperkende overtuigingen hebt gevormd - en het allerbelangrijkste: hoe je ze kunt transformeren. Hier en nu. RTT laat je opnieuw kiezen, maar dit keer bewust. En daarmee verander je alles. Niet alleen intern, maar ook heel zichtbaar in de buitenwereld.

 

Verwacht geen lange gesprekken over wat er allemaal wel of niet goed is in jouw leven. Nee. We gaan rechtstreeks naar de wortel van het probleem en trekken de angel eruit. Het is een snelle, vriendelijke methode, waar prachtige resultaten mee worden geboekt.

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een gratis adviesgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste zou kunnen helpen.

Een RTT traject kent verschillende fasen, die bij elkaar zo'n vier weken bestrijken. Hierna kijk je anders naar jezelf en het leven.

Intake 

Als we besluiten dat er een match is, volgt er een (telefonische) intake van 30-45 minuten. Ik leer dan meer over jou en jouw probleem, hoe het zich uit en vooral: wat je anders wilt doen en natuurlijk ook hoe jouw leven er uit ziet zonder dit issue. We formuleren een duidelijk meetbaar doel. En maken direct een afspraak voor de hypnose sessie een week later.

 

Hypnose sessie

De hypnose sessie vindt plaats in een coaching ruimte, in Amsterdam of in Deventer. Reserveer twee tot drie uur (gemiddeld 2,5 uur) voor deze afspraak in je agenda. Neem ook na afloop rustig de tijd voor jezelf, ideaal is als je de rest van de dag geen al te ingewikkelde dingen meer hoeft te doen.

 

Audio op maat

Op basis van wat er tijdens de hypnose naar voren is gekomen, maak ik een audio van 15 minuten, speciaal op maat voor jou. Dit is jouw nieuwe verhaal, jouw nieuwe programma, waar je gedurende drie weken dagelijks naar luistert en nieuwe neurofysiologische paden aanlegt.

 

Check Up

Na een week hebben we contact om te bespreken hoe het gaat. Je kunt me altijd even appen als er iets is wat je tussendoor wilt delen of bespreken.

 

Evaluatie

Na drie weken hebben we opnieuw contact en kijken we wat er blijvend is veranderd en hoe jouw leven er nu uit ziet. In principe ronden we hiermee het traject af. Mocht er nog iets extra’s nodig zijn, dan bespreken we dat natuurlijk ook.

Alles op een rijtje:

• intake & intentie zetten - 30-40 minuten

• 1 x RTT Hypnose-sessie  - 3 uur

• 1 x audio op maat 

• evaluatie - 30-40 minuten

• 30 dagen whatsapp/email support 

Investering

 

              795,-- (excl. btw).

 

NB: Voor negen van de tien cliënten is één RTT sessie voldoende om een enorme shift te maken - en zo een nieuwe staat van zijn te belichamen, heel tastbaar en concreet.

 

Sommige klanten boeken na een tijdje nog een sessie - en dat is ook heel logisch. Want heb je eenmaal de kracht van RTT en jouw onderbewustzijn ontdekt, dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Dan weet en voel je heel duidelijk wanneer je klaar bent voor de volgende stap. 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een gratis clarity call, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste zou kunnen helpen en of wij een goede match zijn.

RTT lounge in Amsterdam

RTT Amsterdam Laura Emmelkamp.jpg

RTT lounge in Deventer

RTT Amsterdam Deventer.jpeg
RTT Amsterdam.png
CATvirtueelschild.jpeg
GATVirtueelschild.png
RTT Amsterdam Rapid Transformational Therapy.JPG
bottom of page