wat is rtt?

proces

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapievorm die het beste van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en cognitieve gedragstherapie met elkaar combineert. De methode heet niet voor niets 'Rapid' en 'Transformational' want dat is ie ook. Er worden in korte tijd bijzondere resultaten mee geboekt. RTT kan je uren en in sommige gevallen zelfs jaren aan gesprekstherapie besparen. Door samen te werken met het onderbewuste en via hypnose jouw blokkades en saboteurs op te sporen, kun je in korte tijd groeien als een speer. En dat geeft tegelijkertijd zoveel rust en ruimte. Want behalve dat je groeit, maakt het je ook super gegrond.

 

Waarvoor kun je RTT inzetten?

 

Je kunt RTT inzetten voor de meest uiteenlopende klachten en wensen. Denk aan gewichtscontrole, meer zelfvertrouwen, meer geld verdienen, het transformeren van angsten, fobieën en trauma’s, sneller zwanger, voorbereiding bevalling, verbetering van (liefdes)relaties, pijnbestrijding, opvoedingskwesties, afrekenen met verslavingen, spreken in het openbaar, writers block doorbreken, afrekenen met uitstelgedrag, verbeteren van sportprestaties, verhogen van je studiemotivatie, een excellente voorbereiding op sollicitaties en nog zoveel meer.

Waar je ook staat en wie je ook bent. RTT helpt jou de vrijheid en macht over je eigen leven terug te krijgen. Niet door ‘nare’ gevoelens weg te drukken, maar juist door ze onder ogen te komen. Je krijgt inzicht in jouw blinde vlekken en hoe je beperkende overtuigingen hebt gevormd. En je zult begrijpen hoe deze onbewuste mechanismen al die tijd jouw gedrag en resultaten hebben gestuurd. RTT laat je opnieuw kiezen, maar dit keer bewust. En daarmee verander je alles. Niet alleen intern, maar ook heel zichtbaar in de buitenwereld.

 

Verwacht geen lange gesprekken over wat er allemaal wel of niet goed is in jouw leven. Nee. We gaan rechtstreeks naar de wortel van het probleem en trekken de angel eruit. Het is een snelle, vriendelijke methode, waar prachtige resultaten mee worden geboekt.

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een gratis adviesgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste zou kunnen helpen.

Een RTT traject kent verschillende fasen, die bij elkaar zo'n vier weken bestrijken. Hierna kijk je anders naar jezelf en het leven.

Intake 

Als we besluiten dat er een match is, volgt er een (telefonische) intake van 30-45 minuten. Ik leer dan meer over jou en jouw probleem, hoe het zich uit en vooral: wat je anders wilt doen en natuurlijk ook hoe jouw leven er uit ziet zonder dit issue. We formuleren een duidelijk meetbaar doel. En maken direct een afspraak voor de hypnose sessie een week later.

 

Hypnose sessie

De hypnose sessie vindt plaats in een coaching ruimte, in Amsterdam of in Deventer. Reserveer 1,5 - 2 uur voor deze afspraak in je agenda. Neem ook na afloop rustig de tijd voor jezelf, ideaal is als je de rest van de dag geen al te ingewikkelde dingen meer hoeft te doen.

 

Audio op maat

Op basis van wat er tijdens de hypnose naar voren is gekomen, maak ik een audio van 15 minuten, speciaal op maat voor jou. Dit is jouw nieuwe verhaal, jouw nieuwe programma, waar je gedurende drie weken dagelijks naar luistert. Want je geest leert door herhaling. En om je oude patroon blijvend te doorbreken zul je jezelf eerst een tijdje moeten herinneren dat alles nu anders is, zodat het in je hele systeem wordt opgenomen en je daar ook steeds meer naar gaat handelen.

 

Check Up

Na een week hebben we contact om te bespreken hoe het gaat. Je kunt me altijd even appen als er iets is wat je tussendoor wilt delen of bespreken.

 

Evaluatie

Na drie weken hebben we opnieuw contact en kijken we wat er blijvend is veranderd en hoe jouw leven er nu uit ziet. In principe ronden we hiermee het traject af. Mocht er nog iets extra’s nodig zijn, dan bespreken we dat natuurlijk ook.

 

Investering

De kosten voor dit traject zijn 475 euro (incl. 21% btw). Momenteel worden deze niet vergoed door verzekeraars. NB: Voor negen van de tien cliënten is één RTT sessie voldoende. Soms zijn er twee of drie sessies nodig, afhankelijk van de problematiek. 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een gratis adviesgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste zou kunnen helpen.

RTT ruimte in Amsterdam

RTT ruimte in Deventer

Contact

 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

 

Daarnaast ben ik ook regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon