top of page
 • Waar komt RTT vandaan?
  Rapid Transformational Therapy (RTT) is ontwikkeld door Marisa Peer, een Britse hypnotherapeut, die faam heeft gemaakt met haar onconventionele aanpak. De methode combineert het beste van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en cognitieve gedragstherapie. RTT is het resultaat van de 33 jaar ervaring die Marisa opdeed met de meest uiteenlopende cliënten en klachten. De woorden Rapid en Transformational zijn niet voor niets gekozen om de kracht van deze methode over te brengen. Want de veranderingen die je in jouw leven manifesteert zijn snel en blijvend. Het kan je uren, en in sommige gevallen zelfs jaren, aan praattherapie besparen. Inmiddels heeft Marisa duizenden therapeuten volgens haar methode opgeleid en worden er wereldwijd keer op keer bijzondere resultaten geboekt. Naast RTT Practitioner ben ik ook een ervaren kindertherapeut. Veel van de technieken die bij RTT gebruikt worden, leerde ik eerder toepassen als Integratief Kindertherapeut. De kracht van RTT zit 'm in de methode, waarin specifieke elementen volgens een strak protocol met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor is het mogelijk direct naar de oorzaak van het probleem te gaan, samen te werken met het onderbewuste en snel veranderingen te bewerkstelligen.
 • Waar kun je RTT zoal voor inzetten?
  Je kunt RTT inzetten voor de meest uiteenlopende klachten en wensen. Denk aan gewichtscontrole, meer zelfvertrouwen, meer geld verdienen, het transformeren van angsten, fobieën en trauma’s, sneller zwanger, voorbereiding bevalling, verbetering van (liefdes)relaties, pijnbestrijding, opvoedingskwesties, afrekenen met verslavingen, spreken in het openbaar, writers block doorbreken, afrekenen met uitstelgedrag, verbeteren van sportprestaties, verhogen van je studiemotivatie, een excellente voorbereiding op sollicitaties en nog zoveel meer. Je kunt RTT ook heel goed inzetten voor iets wat al lekker loopt, maar waar je juist nog veel beter in wilt worden. The Sky is the limit, want er is geen mens die kan zeggen waar jouw grenzen liggen.
 • Kun je RTT ook inzetten voor iets waar je juist beter in wilt worden?
  Jazeker! Dat kan heel goed, want we zijn allemaal tot veel meer in staat dan we denken. Telkens als we een nieuwe grens passeren, verschijnt er weer een nieuwe horizon in zicht. En zo blijven we groeien. Hoe verder je komt, hoe meer de details er toe doen, want juist die kunnen een enorm verschil maken. Of het nu gaat om (top)sport, het vergroten van je impact als ondernemer, of het vinden van nieuwe geldstromen. Kortom, ook bij allerlei ‘luxe-problemen’ kan RTT je een enorme dienst bewijzen.
 • Hoe ziet een RTT traject eruit?
  Een RTT traject kent verschillende fasen, die bij elkaar zo'n vier weken in beslag nemen. Hierna kijk je heel anders naar jezelf en het leven.​ Intake Als we besluiten dat er een match is, volgt er een (telefonische) intake van 30-45 minuten. Ik leer dan meer over jou en jouw probleem, hoe het zich uit en vooral: wat je anders wilt doen en hoe jouw leven er uit ziet zonder dit issue. We formuleren een duidelijk meetbaar doel. En maken direct een afspraak voor de hypnose sessie een week later. Hypnose sessie De hypnose sessie vindt plaats in een coaching ruimte, in Amsterdam of in Deventer. Voor deze sessie moet je 2 uur uittrekken. Neem hierna rustig de tijd voor jezelf, zorg ervoor dat je de rest van de dag geen al te ingewikkelde dingen meer hoeft te doen. Audio Op basis van wat er tijdens de hypnose naar voren is gekomen, maak ik een audio van 15 minuten, speciaal op maat voor jou. Dit is jouw nieuwe verhaal, jouw nieuwe programma, waar je gedurende drie weken dagelijks naar luistert. Want je geest leert door herhaling. En om je oude patroon blijvend te doorbreken zul je jezelf eerst een tijdje moeten herinneren dat alles nu anders is, zodat het in je hele systeem wordt opgenomen en je daar ook steeds meer naar gaat handelen. Check Up Na een week hebben we telefonisch contact om te bespreken hoe het gaat. Je kunt me natuurlijk ook altijd even appen als er iets wat je tussendoor wilt delen of bespreken. Evaluatie Na drie weken kijken we welke veranderingen er zjn opgetreden en hoe jouw leven er nu uit ziet. In principe ronden we hiermee het traject af. Mocht er nog iets extra’s nodig zijn, dan bespreken we dat natuurlijk ook. Investering 795,-- (excl. btw) Alles in het kort op een rijtje: ​ • intake & intentie zetten - 30-40 minuten • 1 x RTT Hypnose-sessie - 2,5 uur • 1 x Audio op maat • evaluatie - 30-40 minuten • 30 dagen whatsapp/email support ​ NB: Voor negen van de tien cliënten is één RTT sessie voldoende. Soms zijn er meerdere sessies nodig, afhankelijk van waar je op dit moment staat. Ook kan het zijn dat je na een tijdje - of juist heel snel - opnieuw een sessie boekt, want heb je eenmaal de kracht van RTT en jouw onderbewustzijn ontdekt, dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Dan weet en voel je heel duidelijk wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een gratis adviesgesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren - en jij over mij - om te bepalen of RTT inderdaad iets voor jou zou kunnen helpen.
 • Hoe snel kan ik een doorbraak verwachten?
  In de meeste gevallen is dat heel snel. Want je leert met andere ogen naar jezelf en de wereld kijken. En daarmee verandert alles. Vaak zie je achteraf dat er nog veel meer veranderd is dan je aanvankelijk dacht. Niet schrikken nu, maar het kan ook zijn dat jouw klachten in eerste instantie juist verergeren, doordat er heel veel vastzittende emoties tegelijk loskomen. Je bent dan een tijdje ‘overwhelmed’ en belandt in een zogenaamde ‘healing crisis’. De kunst is om je rust te nemen en dit proces toe te staan, want al snel zal het beter gaan en zul je de positieve veranderingen in jouw leven zien.
 • Is hypnose niet heel erg eng?
  Hypnose is geen magie, maar een natuurlijke bewustzijnsstaat. Het helpt je om de blik naar binnen te richten en je dagelijkse, rationele geest wat meer naar de achtergrond te brengen. Zoals je bijvoorbeeld ook bij meditatie of dagdromen doet. Tijdens hypnose kun je makkelijker bij je gevoel en herinneringen. Je kunt zo verbanden leggen die je eerder niet zag, en vanuit dit begrip nieuwe, bewuste keuzes maken. Tijdens hypnose kunnen er herinneringen naar boven komen die je ‘vergeten’ was. En hoewel dat pijnlijk kan zijn, is er ook een bepaalde afstand, want je kijkt er nu met een andere blik naar, alsof je naar een film kijkt. Er kunnen tranen vloeien, maar in zekere zin is dat goed nieuws, want daarmee komen onderdrukte emoties los en dat is het begin van heling en verandering.
 • Ben ik wel hypnotiseerbaar?
  Iedereen kan hypnose ondergaan. Veel mensen denken vooraf dat ze niet hypnotiseerbaar zijn. Dit heeft te maken met de angst controle te verliezen. Het tegendeel is waar. Tijdens de hypnose in een RTT sessie weet je precies wat er gebeurt. Je blijft controle houden, hoe dan ook.
 • Kunnen we niet gewoon praten?
  Het punt is dat je dat waarschijnlijk al uren, en in veel gevallen vaak al jaren hebt gedaan. En laten we eerlijk zijn: als je met je bewuste, dagelijkse geest de echte oorzaak had kunnen achterhalen, dan had je het probleem al lang opgelost. Sterker: je bewuste geest houdt de oplossing waarschijnlijk tegen. De truc is dus om die bewuste geest zoveel mogelijk te passeren en te kijken welk intern conflict zich achter de schermen afspeelt. Dit inzicht geeft jou vervolgens de vrijheid om echte en blijvende veranderingen in je leven door te voeren.
 • Ik ken de oorzaak van mijn probleem. Heeft RTT dan wel zin?
  Veel problemen zijn terug te voeren op onze opvoeding en gebeurtenissen uit onze jeugd. En daar hebben we een bepaalde conclusie over getrokken. Niemand ontkomt er aan en dat geeft ook helemaal niet. De vraag is vooral: wil je de rest van je leven op dezelfde manier doorgaan? Of kies je ervoor om een diepere waarheid te ontdekken en vanuit dat inzicht meer geluk en vrijheid in je leven te ervaren.
 • Is de verandering die optreedt blijvend?
  Ja, want RTT is geen symptoombestrijding, maar brengt je rechtstreeks naar de wortel van het probleem. Dit geeft je het inzicht en de vrijheid om het probleem blijvend te transformeren.
 • Wat is de investering?
  795,-- (excl. btw) Wat krijg je hiervoor: ​ • intake & intentie zetten - 30-40 minuten • 1 x RTT Hypnose-sessie - 3 uur • 1 x Audio op maat • evaluatie - 30-40 minuten • 30 dagen whatsapp/email support ​ NB: Voor negen van de tien cliënten is één RTT sessie voldoende. Soms zijn er meerdere sessies nodig, afhankelijk van waar je op dit moment staat. Ook kan het zijn dat je na een tijdje - of juist heel snel - opnieuw een sessie boekt, want heb je eenmaal de kracht van RTT en jouw onderbewustzijn ontdekt, dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Dan weet en voel je heel duidelijk wanneer je klaar bent voor de volgende stap.
bottom of page