top of page

Ervaringen / wat zeggen kLanten

"Met RTT is er meer rust in mijn systeem gekomen. Als leider heb ik een dieper inzicht gekregen in waar ik van aan ga en waarvan niet. Ik ervaar meer ontspanning, energie en flow en krijg dat ook heel direct terug van anderen."

Screenshot 2023-07-16 at 22.56.54.png

Wouter Metz

Powerful People

"Er is echt iets geshift. En ben helemaal verbaasd omdat ik voor m'n gevoel niet bewust iets heb veranderd. Alsof ik beter weet wat ik moet doen. En het nu ook gewoon doe. Vol vertrouwen kom ik telkens uit de audio’s."

Josje Elhorst

Assistent Controller

josje foto_edited.jpg

"Na dit traject is er veel veel gaan schuiven. In mijn gezondheid, relaties en werk. Ik trek nieuwe klanten en kansen aan. Ik ga weer mee met de stroom, op zoveel manieren."

harriet kollen

Systemisch Coach

harriet kollen.png

"De manier waarop Laura audio's inspreekt, is heel natuurlijk en vanzelfsprekend. Ik ga er heel gemakkelijk in mee. Thuis noemen we haar met een knipoog de nieuwe Louise Hay."      

      

Screenshot 2023-07-17 at 17.59.53.png
suzan baldinger.png

Suzan Baldinger

Onderwijsvernieuwer

"Deze aanpak is uniek, verfrissend en magisch. Het laat je op een veel dieper niveau naar jezelf en de issues waar je tegenaan loopt kijken. Mijn persoonlijke en professionele leven heeft het nieuwe deuren geopend. Super dankbaar hiervoor!"

 

ronnie besseling.png

Ronnie Besseling

Prosper & Bloom

"In korte tijd is er heel veel in positieve zin veranderd. Ik voel me ontspannen, nieuwsgierig en optimistisch. Ook stap ik weer zorgeloos in de auto en trek ik er veel vaker op uit. Ik geniet weer voluit van het leven."

Heleen van der Kemp

Media Specialist

heleen van der kemp.png

"Laura creëert een veilige, warme bedding. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Het mooie aan deze methode vind ik dat je niet in woorden verzandt, maar rechtstreeks de diepte in gaat. Mocht ik het nog eens nodig hebben, kom ik zeker terug."

Birgit Timmers

Coach | Trainer | Spreker

birgit timmers.png

"De hypnose-sessie en audio's helpen me om stil te worden, oude issues aan te kijken en te transformeren. Door dit proces ga ik ook veel bewuster om met mijn zoontje. Superfijn!"

Loekie van Wijlick

On a sabbatical

Loekie van Wijlick.png

"Deze aanpak heeft me meer helderheid, ruimte en flow gebracht. Zowel professioneel als privé. Het werkt door op zoveel manieren. Steeds vaker zie en voel ik: Alles is er al. Wow."

Onno Dikkerboom

Directeur Interboor

onno dikkerboom interboor.png

"Met Rapid Transformational Therapy heb ik de Root Cause van mijn hooikoorts onderzocht. Het gaat heel goed so far! Na 21 dagen luisteren is mijn hooikoorts zo goed als weg. Thnx lieve Laura!"

Elske Steen

Yoga docent | Ademcoach

elske steen.png

RTT en de samenwerking met Laura heeft me veel rust en goeds gebracht. Zowel in mijn privé leven als in mijn werk. Alsof ik steeds meer aanwezig ben en alles vanzelfsprekender gaat." 

Agnes de Ruijter

Regisseur

Agnes de ruijter regisseur.png

"Laura’s begeleiding en aanpak is ontspannen, oprecht en effectief. Hierdoor heb ik kunnen afrekenen met self-sabotage en drink ik niet meer. Ik voel me veel fitter. Dit alles heeft mij en mijn gezin veel moois gebracht."

Tim Doornewaard

Sociaal Ondernemer

Screenshot 2023-07-19 at 14.32_edited.jpg

"Hoe mooi, ik mocht nog verder opruimen wat ik 'geërfd’ had. De tranen vloeiden dan ook rijkelijk. Mijn lichaam laat me weten dat oude verhalen en patronen nu echt loslaten, heel letterlijk en tastbaar merk ik deze transformatie op."

Fiona Olijve-Dik

Eerlijk en Puur by Fiona

fiona olijve dik.png

Ik heb RTT ingezet om me voor te bereiden op een zware en gevaarlijke rugoperatie, wegens scoliose. De operatie is heel goed gegaan. Mijn rug is weer recht en ik ben 10 cm langer nu. Super dankbaar voor Laura's begeleiding en expertise. 

Lia van de Erve

Healthcare professional

Screenshot 2024-04-17 at 13.10_edited.jp

“Dit proces liet me beseffen dat ik pijnlijke gevoelens al een leven lang probeer weg te stoppen. Maar ik kan en durf steeds meer toe te laten. Dit voelt echt als een grote opruiming. Dank je Laura voor deze bijzondere reis."

Gabi Baldinger

Leerkracht Basisschool

gabi baldinger.png

 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen?

Zoals je ziet, kun je RTT inzetten om uiteenlopende en beperkende patronen te transformeren. 

 

Het is mijn passie en missie om jou een snelle en blijvende doorbraak te laten maken. Zodat je steeds meer vrijheid, verbinding, creativiteit en vervulling ervaart. En je weer voluit jouw unieke energie en talenten met de wereld kunt delen.

 

Als Hypnotherapeut en Transformatiecoach hielp ik hier inmiddels honderden anderen mee. Ooit ben ik begonnen als Kindertherapeut. Sinds 2019 werk ik uitsluitend met volwassenen volgens de methodiek van Rapid Transformational Therapy. Met veel plezier! Telkens weer verbaas ik me over de mogelijkheden en de kracht van het onderbewustzijn. Als je hiermee leert samenwerken kan er in korte tijd veel moois gebeuren. 

Loop je al een tijd tegen terugkerende  frustraties en grenzen aan? Stap je telkens in dezelfde valkuil? En ben je benieuwd wat Hypnose en RTT voor jou kunnen doen? 

Stuur me een bericht via whatsapp of het contactformulier en vertel me kort iets over de blokkade die je ervaart. Dan plannen we een telefonische kennismaking in en bespreken we de mogelijkheden van samenwerking.

Hypnotherapeut Amsterdam.jpg
IMG_4897.jpeg
IMG_4912_edited.jpg
IMG_4906.jpeg
IMG_4910_edited.jpg
IMG_4901.jpeg
IMG_4899.jpeg
IMG_4921.jpeg
IMG_4905_edited.jpg
IMG_4908.jpeg
IMG_4920.jpeg
IMG_4913.jpeg
IMG_4903_edited.jpg

Hoe zou het voor je zijn...

Als je jezelf niet langer uitput en klein houdt?

 

Als je stopt met stressen, piekeren en overmatig denken?

 

Als je je gewoon weer blij, geïnspireerd en vitaal voelt, zoals vroeger.

 

Als bestaande relaties zich verdiepen?

 

Als je nieuwe klanten en kansen aantrekt?

 

Als je weer de vrijheid voelt om te spelen?

 

Als je handelt vanuit diepe intuïtie en vertrouwen?

Ook klaar voor een snelle & diepgaande transformatie?

Stuur me gerust een bericht,

ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

SCA_4135.JPG
bottom of page