top of page
Search

Reset je Zenuwstelsel met deze Audio

Updated: Mar 18

Wat is het beste recept voor een gelukkig en gezond leven? Dat is een positieve en dankbare houding. Helaas vergeten we dit maar al te vaak. In een wereld waarin alles altijd beter, meer en anders moet - focussen we ons eerder op wat er allemaal (nog) niet goed is dan op al het goede dat recht voor onze voeten ligt.Veel mensen zijn hierdoor overmatig gestressed en snel getriggerd. Maar zo mis je de clou. Want als je nu niet gelukkig en dankbaar kunt zijn, zul je het straks ook

niet zijn. Je blijft dan jagen op die ene perfecte stip aan de horizon, die nooit dichterbij komt en je eerder depri, gefrustreerd, wiebelig en uitgeput maakt, dan gelukkig, vitaal en gezond.


Draai de boel om


En tune in op wat er nu al goed is in jouw leven. Op wat je dankbaar maakt. Hier en nu. De audio die je onderaan deze pagina kunt downloaden, helpt je hier heel direct en diepgaand bij. Deze audio helpt je om:


V Een stapje terug te doen uit de dagelijkse rat-race

V Stress en negativiteit te verminderen

V Je lichaam en geest te herprogrammeren door nieuwe neurofysiologische paden aan te leggen

V    Zo zit je al snel veel relaxter in je vel. Letterlijk en figuurlijk.


Want ons zenuwstelsel en onze hersenen zijn neuroplastisch. Dit betekent dat we echt kunnen veranderen op basis van onze ervaringen en de dingen waar we regelmatig aandacht aan geven. Dat geldt voor alles in het leven en zeker ook voor dankbaarheid. Ik zeg dit niet zomaar. Gratitude Science is namelijk een uitgebreid onderzoeksterrein en de positieve effecten die het praktiseren van dankbaarheid oplevert zijn niet mis:


• Betere relaties

• Betere slaap

• Meer veerkracht, optimisme, geluk, gevoel van eigenwaarde 

• Meer vrijgevigheid en vergevingsgezindheid

• Minder jaloezie, angst, bezorgdheid, depressie

• Een sterker immuumsysteem

• Sneller herstel bij verlies en trauma

• Minder eenzaamheid


Gelukshormonen


Mensen die vaker bewust stilstaan bij dankbaarheid, zitten dus zowel letterlijk als figuurlijk veel beter in hun vel. Ze hebben minder last van stress en weerstand. De reden hiervoor is eigenlijk vrij simpel. Bij het voelen en doorleven van dankbaarheid komt er telkens weer een stroom van gelukshormonen en neurotransmitters vrij, waaronder dopamine, oxycitine, serotine en endorfinen. Stofjes die gevoelens van beloning, plezier, verbondenheid, vertrouwen, geluk, welzijn, kalmte, en tevredenheid bevorderen.
De bottom line is simpel. Regelmatig stilstaan bij wat je dankbaar maakt is een echte ‘no brainer’. Stress en negativiteit krijgen hierdoor minder kans. Je voelt je zo al snel een stuk relaxter, levendiger en positiever.
Zo maak je er een blijvertje van


Doe je voordeel met deze feiten en inzichten en download de gratis dankbaarheids-audio onderaan deze pagina. Deze helpt je om de natuurlijke geluksstofjes die vrijkomen wanneer je dankbaarheid ervaart dieper op te nemen in je zenuwstelsel. Door consistent naar de audio te luisteren zul je merken dat de positieve effecten hiervan ook steeds groter worden.
Dit alles kost je 10-15 minuten per dag. De audio duurt 10 minuten. Verder kun je nog wat notities maken en journalen, hiervoor reserveer je dagelijks 5 minuten. Het is belangrijk om dit langere tijd achter elkaar te doen. Doe het daarom minimaal 21 dagen. Want lichaam en geest leren door herhaling. Plan deze 15 minuten echt in en maak hier een prioriteit van. Zo worden alle voordelen die deze practice oplevert ook een blijvertje voor jou.
Over Laura


Ik werk als Hypnotherapeut en Transformatiecoach en dat doe ik inmiddels al weer 11 jaar. Met veel plezier!

Via hypnose en een speciale methodiek die Rapid Transformational Therapy (RTT) heet, help ik jou met het opsporen van Blinde Vlekken en het helen en transformeren van oude pijnpunten. Deze methode heet niet voor niets Rapid en Transformational want er worden in korte tijd bijzondere en blijvende resultaten mee geboekt. Dit alles kan je jaren aan gesprekstherapie besparen.Ben je benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de contact-pagina of stuur me een whatsapp.


Ik hou praktijk in Amsterdam en Deventer.


Laura Emmelkamp

Hypnotherapeut en Transformatiecoach


80 views0 comments

Comments


bottom of page