top of page
Search

Hypnose & Persoonlijk Leiderschap

Deze week kletste ik even bij met Tim Doornewaard. Twee jaar geleden stopte hij van de ene op de andere dag met alcohol. Ik hielp hem daarbij met Rapid Transformational Therapy en Hypnose - en zo maakte hij een mega shift. Zijn gezondheid en relaties bloeiden op. En er gebeurde nog veel meer, lees maar even verder...... want ook in Tim's werk ontstond er meer flow en gemak. Een mooi voorbeeld hiervan is de succesvolle campagne - die Tim onlangs in ‘no time’ opzette, voor mensen die leven onder de armoedegrens in de Indische Buurt in Amsterdam Oost: ‘Met jouw tientje, stellen we een Kerstpakket samen voor de mensen die het nu extra hard kunnen gebruiken.’ In één week kwam er maar liefst 5.280 euro binnen. en werden er heel veel Kerstpakketten uitgedeeld.


Daarnaast startte Tim onlangs de Podcast SCHATARM - waarin hij spreekt met zowel ervaringsdeskundigen als professionals, voor meer bewustwording & praktische oplossingen rondom armoede. Hard nodig, want 1,1 miljoen mensen in NL leven onder de armoedegrens.


Van mensen als Tim wordt ik heel erg blij: ze zijn niet bang om door de modder te rollen en persoonlijke issues aan te kijken - om vervolgens sterker dan ooit uit de strijd tevoorschijn te komen. En zo hun genius en talenten weer vrij te laten stromen - en in te zetten voor zoveel anderen. Je reinste win-win-win!

Ben jij ook zo’n creatieve, ondernemende persoon als Tim - en wil je ook stoppen met drinken - of een andere vorm van self-sabotage transformeren? Stuur me dan gerust een berichtje - en plan alvast een kennismakingsgesprek in. Vanaf 9 januari staat mijn RTT-deur weer open.


Laura Emmelkamp

Transformatie Expert


Ik hou praktijk in Amsterdam en Deventer.Meer lezen over Tim's Kerstactie & direct een tientje doneren? >> https://lnkd.in/eTgcfYvx


Luisteren naar Podcast SCHATARM? >> https://lnkd.in/eh4rdkuY


59 views0 comments

Comments


bottom of page