top of page
Search

Wat Hypnose voor je Liefdesleven kan doen

Onlangs werkte ik samen met een prachtige jonge vrouw. Ze was een paar jaar geden gescheiden, vreesde dat ze nooit meer echt verliefd en samen met iemand zou zijn. Er waren diepe gevoelens van onzekerheid en eenzaamheid. Ook was er jaloezie, op vriendinnnen die wel een leuke relatie hadden....We deden een sessie op die gevoelens en ze ging heel ver terug in haar kindertijd, waardoor ze de complexe, tegenstrijdige signalen uit haar kindertijd alsnog kon intergreren en zichzelf weer volledig in de armen kon sluiten.


Laatst stuurde ze een berichtje:
`[….] Twee weken later ontmoette ik R.. Na een week hadden we verkering. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij is zo grappig, open, lief en vindt me helemaal geweldig. Dus we zijn in de wolken!’


Met daarbij een snapshot, van twee glimmende, stralende mensen, gezichten in de camera gezogen, ze knallen er bijna uit.
Wat heb ik toch een heerlijk werk. Hypnose en regressie maken het zo intiem, dat ik altijd een beetje verliefd wordt op mijn klanten. Niet alleen zij vallen in Love. Ik ook. Het kan niet anders. Want als oude blokkades oplossen, dan komt er een enorme stroom dopmanine, oxycitine, endorfinen vrij. En daar vaar ik vrolijk op mee. Puur eigenbelang, dit werk ;)


wat wil jij helen & transformeren ?

Loop jij tegen een blokkade aan in jouw leven - en ben je nieuwsgierig welke onbewuste patronen en overtuigingen je tegenhouden?


Ik ben je graag van dienst met Rapid Transformational Therapy. Een efficiënte en vriendelijke methode, die je jaren aan gesprekstherapie en coaching kan besparen, doordat je rechtstreeks teruggaat naar de oorzaak van jouw ongemak.


Veel mensen zijn een beetje huiverig, als ze het woord 'hypnose' horen. Maar Hypnose is niets anders dan ontspanning van het zenuwstelsel, je meest natuurlijke staat. Je bent er helmaal bij, het is alleen zo dat je veel opener naar jezelf kunt kijken en directer contact met je gevoel kunt maken. Zo kun je oude niet aangekeken stukken zien en integreren. Weet dat je veilig bent, en dat ik je begeleid hierin. Het zal je zoveel ruimte en vrijheid geven.Rapid Transformational Therapy

& Transformatie~Coaching


Ik hou praktijk in Amsterdam en Deventer

06 47 77 06 9661 views0 comments

Comments


bottom of page