top of page
Search

Geen Ruis meer op de Lijn

Updated: May 10, 2022

Een klant appt me. `Ik denk dat ik je hulp goed kan gebruiken. Ik ben nogal snel boos, voel me opstandig en vaak aangevallen. Van binnen kook ik. Communicatie met collega’s is sub-optimaal. Ben bang mijn baan te verliezen als ik zo doorga....’Waar komen die boosheid en frustraties vandaan?


Staat het in verhouding met wat er nu gaande is?


Nee, dat staat het nooit.


Fantastisch om zo nu en dan woede en boosheid te voelen, want die emoties kunnen aangeven dat er iets is wat fundamenteel niet klopt. Dat je niet op de goede plek zit, bijvoorbeeld.


Maar als je ze vermengt zijn met oude frustraties en weggedrukte pijn - en dat zijn ze vrijwel altijd - dan wordt het een troebel verhaal - En dan keert al die energie zich tegen jou.


Dus. Laten we kijken. Wat is er nu eigenlijk echt gaande is? Waarom ben je zo boos of gefrustreerd? Welke oude pijn en emoties hou je vast?


Welke ruis zit er op de lijn?


Met hypnose en Rapid Transformational Therapy onderzoeken we welke blinde vlekken en onbewuste stress er is. Door samen te werken met het onderbewustzijn en rechtstreeks terug te gaan naar 'The Root Cause' van het issue waarmee je worstelt kun je helder zien en voelen welke beperkende overtuigingen en patronen je uit het verleden nog steeds met je meedraagt. Zodra je ziet en begrijpt wat er nu eigenlijk werkelijk gaande is, kun je die oude zaken ook echt loslaten en transformeren.Dit laatste is trouwens niet iets wat je 'doet', maar wat vanzelf gebeurt als je tot de kern van de zaak komt. De energie die daarbij vrijkomt is heel letterlijk voelbaar in je lichaam en geest: je ervaart opeens zoveel meer ontspanning, ruimte en vitaliteit.


Je krijgt hiermee ook direct een super krachtige sleutel voor heling en verdere groei in handen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, want de shift die je maakt, werkt op alle lagen door. Er gaan automatisch nieuwe deuren. Dat is een Natuurwet.


De hoofdpersoon van deze blog merkt dit ook heel direct. En zo ontvang ik 1 sessie verder.... en twee weken later... hele andere berichten van haar, zoals je hieronder kort kunt lezen.Is dit echt één en dezelfde persoon?


Yes.


Alle oplossingen zitten in JOU en mij. En dat is heel goed nieuws, want je hebt er veel gemakkelijker toegang toe dan je nu misschien denkt.


Benieuwd wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan doen?


Ik help je graag die shift maken. Zodat jij weer kunt ontspannen en je op een gezonde manier uitgedaagd en gedragen voelt. Of dat nu in je werk, je lichaam of je relaties is.Laura Emmelkamp

Amsterdam & Deventer


06 4777069693 views0 comments

Comments


bottom of page