top of page
Search

Verhoog je Vruchtbaarheid & Zwangerschapskansen met Hypnose

Updated: Oct 26, 2021Het klopt. De tijd vliegt. Vandaag al weer 21 jaar. Onze lieve, stoere, eigenzinnige dochter Puck.


21 is magisch. Een getal dat zwanger is van de symboliek. Drie keer zeven jaar. Drie cirkels rond. Deze dochter vliegt uit en vertrekt over drie dagen naar haar eigen stekkie, midden in de stad. Tijd voor een nieuwe fase...


Als zwanger worden niet vanzelf gaat...


... en noem het toeval of niet: Vorige week werkte ik voor het eerst samen met een cliënt, met een vurige kinderwens. Een vrouw bij wie de zwangerschap om onduidelijke redenen, langer op zich laat wachten dan gemiddeld.


RTT is een one-of-a-kind en effectieve methode om onbewuste blokkades op te sporen, te transformeren en ruimte te maken voor een nieuw evenwicht. Het inzetten van hypnose heeft goede, bewezen effecten, op vruchtbaarheid en zwangerschap.


Hypnofertiliteit


Deze baby was in 1 keer raak, een groot geluk. En ik besef me dat het ook heel anders kan lopen - en wat een rollercoaster die weg is. Daarom heb ik vanaf vandaag - 25 oktober (de dag van onze dochter, hoera!) t/m 31 december 2021 - een mooi aanbod voor vrouwen die langer dan een jaar bezig zijn om zwanger te worden - en die geïnteresseerd zijn in Rapid Transformational Therapy.


Dus, ben jij een moeder die al langer (meer dan een jaar) wacht/‘bezig' is om zwanger te worden, stuur me dan een DM. Ik vertel je graag meer over RTT en hoe je het zou kunnen inzetten om vruchtbaarheid te boosten en een gezonde zwangerschap te ervaren.


Of wellicht ken je iemand / een stel voor wie dit interessant is, deel deze post met hen, sharing is caring!

Benieuwd wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan doen? Stuur me een DM en boek een gratis clarity call. Ik werk in Amsterdam en Deventer. Laura Emmelkamp 06 47770696 Lees hier wat anderen over samenwerken met mij zeggen.


direct naar de kern

RTT kun je niet alleen voor vruchtbaarheidskwesties, zwangerschap en bevalling inzetten,

maar in principe voor iedere klacht. Fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel, het heeft allemaal met elkaar te maken. Met RTT ga je rechtstreeks naar de kern van het probleem. We onderzoeken - met behulp van hypnose - hoe en wanneer de splitsing tussen je gevoel en denken is ontstaan. Zo leer je onbewuste blokkades detecteren en transformeren en ontstaat er ruimte voor een nieuw evenwicht. > Lees hier waarvoor je RTT zoal nog meer kunt inzetten. > En/of lees deze blogpost over PMDD eens > een klacht waar het reguliere circuit geen oplossing voor heeft, maar waarmee wereldwijd via RTT goede resultaten worden geboekt.


> En hier nog een heel ander concreet voorbeeld, waarvoor je RTT kunt inzetten.165 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page