testimonials

combinatie werk/privé - ellen (36)

Ik stond op de rand van het zwembad, maar wist niet dat ik erin kon springen. Door deze sessie ben ik in het diepe gesprongen. En nu zwem ik letterlijk in een zee van liefde. Heerlijk om me zo blij en licht te voelen.

Op de dag van de sessie voelde ik heel veel emoties vrijkomen, van verdriet tot intense blijdschap en dankbaarheid. Sindsdien voel ik me blijer, lichter en vrolijker. De donkere wolk is weg en ik voel heel veel energie stromen. Thuis is alles opeens veel relaxter, de band met mijn kinderen en partner voelt weer heel natuurlijk, open en liefdevol. Het geeft me de energie om ook op zakelijk vlak weer in die flow te stappen. Ik voel nu hoe die twee elkaar positief versterken.

Heel bijzonder dat dit allemaal in één sessie kan. En dan ook nog eens via Zoom, gewoon online vanuit mijn eigen huiskamer. 

Ik beveel Laura met heel mijn hart aan!

Contact

 

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

 

Daarnaast ben ik ook regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon