testimonials

combinatie werk/privé - ellen (36)

Op de dag van de sessie voelde ik heel veel emoties vrijkomen, van verdriet tot intense blijdschap en dankbaarheid. Sindsdien voel ik me blijer, lichter en vrolijker. De donkere wolk is weg en ik voel heel veel energie stromen. Thuis is alles opeens veel relaxter, de band met mijn kinderen en partner voelt weer heel natuurlijk, open en liefdevol. Het geeft me de energie om ook op zakelijk vlak weer in die flow te stappen. Ik voel nu hoe die twee elkaar positief versterken.

Heel bijzonder dat dit allemaal in één sessie kan. Ik beveel Laura met heel mijn hart aan!

ZELFVERTROUWEN - RUBEN (39)

De samenwerking met Laura heeft me enorm veel inzicht gegeven in mijn drijfveren en onbewuste overtuigingen. Het heeft de manier waarop ik naar mezelf en anderen kijk compleet veranderd. Zo stapte ik de dag na de sessie in een bouwlift naar de 27e verdieping. Ik heb dat jaren niet gedaan, wegens hoogtevrees. Het maffe is, dat ik me dit pas achteraf realiseerde. Ik deed het gewoon, zonder nadenken. Ik communiceer nu ook anders met mijn baas en collega’s. We komen sneller tot oplossingen. Nog een voorbeeld: ik ging naar een klant, maar dat bleek nog geen klant te zijn van ons. Kom ik daar aan, realiseer ik me dat ik me slecht heb voorbereid op het gesprek. Maar bij het afscheid heb ik twee opdrachten binnengehaald. Het gaat me gemakkelijk af, ik heb er onwijs veel lol in. Mijn kinderen en vrouw merken het ook, ik ben echt een andere persoon.

 

Dit kun je niet uitleggen… dit moet je meemaken. Ik raad iedereen aan om met Laura samen te werken!

STOPPEN MET DRANK - TOMAS (45)

Dankzij Laura en RTT drink ik helemaal geen alcohol meer. Via hypnose heb ik inzicht gekregen in de kern van mijn relatie met alcohol. Als ik dronk, dan dronk ik zo veel mogelijk. Nu ik weet waardoor dit komt heb ik er geen behoefte meer aan en ben ik er ook niet meer mee bezig. Verbazingwekkend dat het ineens zo makkelijk is om voorgoed klaar te zijn met de drank. Ik wordt fitter wakker, heb veel meer energie voor mijn werk en mijn gezin. Het gaat allemaal veel makkelijker en ervaar ook meer rust. Nu kan ik meer focussen op wat ik belangrijk vind. Bedankt!

VOORBEREIDING OPERATIE - MARIANNE (39)

Ik heb sinds mijn 11e scoliose en heb RTT ingezet ter voorbereiding op een operatie. De sessie vond ik prettig en ook heel wonderlijk. Het vult me met grote dankbaarheid dat dit op mijn pad is gekomen, want het heeft me veel gegeven. De audio is een echte peptalk en ik luister er nog steeds graag naar, het geeft me heel veel kracht. Ik heb geleerd om anders naar mezelf en het leven te kijken. Zo was er een issue waar ik de afgelopen drie jaar dagelijks mee bezig was en dat me zo’n beetje ‘opvrat’. Grappig genoeg maak ik me daar nu helemaal niet meer druk over. En ik heb nog meer bijzondere dingen toegeworpen gekregen: zo mocht ik gratis een aantal dagen met Mantak Chia meedoen (de grootste levende Qi Kung master) en een Chinese dokter denkt mee over hoe meer in balans te komen. Hoe bijzonder! Mijn leven is lichter en moeitelozer geworden. Ik raad Laura van harte aan.  

Update - een half jaar later appt Marianne: De operatie is wonderbaarlijk goed gelukt! Voel me beter dan ooit, ben niet alleen figuurlijk gegroeid, maar ben nu ook letterlijk 10 cm langer!

Contact

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen.

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

Daarnaast ben ik regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon