top of page

testimonials

meer plezier - minder werken - jacqueline 46
 

"Veertig jaar geleden had ik een droom. En ik realiseer me dat ik die droom nu ook echt leef. Opeens zit ik IN die droom. Er is evenwicht en balans. Het klopt. Het is heerlijk. Dank je wel Laura!"

PMS & nieuw werk - Vanessa (42)

"Mijn leven is zo veranderd door de sessie met jou! Pijn bij en omstreeks menstruatie is weg. Enin no time vond ik een nieuwe baan, of beter andersom gezegd: die baan vond mij. Ik werd benaderd en kreeg een geweldig aanbod. Een heerlijke functie en mooi qua salaris en toekomstperspectief. Ze betalen daarnaast mijn studie in tijd en geld. Wauw... wat is er gebeurd, in zo'n korte tijd na de hypnose-sessie? Dit is helemaal geweldig."

combinatie werk / privé- ellen 36

"Op de dag van de sessie voelde ik heel veel emoties vrijkomen, van verdriet tot intense blijdschap en dankbaarheid. Sindsdien voel ik me blijer, lichter en vrolijker. De donkere wolk is weg en ik voel heel veel energie stromen. Thuis is alles opeens veel relaxter, de band met mijn kinderen en partner voelt weer heel natuurlijk, open en liefdevol. Het geeft me de energie om ook op zakelijk vlak weer in die flow te stappen. Ik voel nu hoe die twee elkaar positief versterken.

Heel bijzonder dat dit allemaal in één sessie kan. Ik beveel Laura met heel mijn hart aan."

stress - steve (37)

"Het gevoel, de energie, de rust, die ik nu heb gevonden, het is niet te beschrijven. Mijn problemen zijn niet teruggekomen. Rapid Transformational Therapy heeft voor mij meer betekend dan ik ooit had durven dromen. Bedankt, Laura! En nogmaals bedankt!"

ZELFVERTROUWEN - RUBEN (39)

"De samenwerking met Laura heeft me enorm veel inzicht gegeven in mijn drijfveren en onbewuste overtuigingen. Het heeft de manier waarop ik naar mezelf en anderen kijk compleet veranderd. Zo stapte ik de dag na de sessie in een bouwlift naar de 27e verdieping. Ik heb dat jaren niet gedaan, wegens hoogtevrees. Het maffe is, dat ik me dit pas achteraf realiseerde. Ik deed het gewoon, zonder nadenken. Ik communiceer nu ook anders met mijn baas en collega’s. We komen sneller tot oplossingen. Nog een voorbeeld: ik ging naar een klant, maar dat bleek nog geen klant te zijn van ons. Kom ik daar aan, realiseer ik me dat ik me slecht heb voorbereid op het gesprek. Maar bij het afscheid heb ik twee opdrachten binnengehaald. Het gaat me gemakkelijk af, ik heb er onwijs veel lol in. Mijn kinderen en vrouw merken het ook, ik ben echt een andere persoon.

 

Dit kun je niet uitleggen… dit moet je meemaken. Ik raad iedereen aan om met Laura samen te werken."

STOPPEN MET DRANK - THOMAS (45)

"Dankzij Laura en RTT drink ik helemaal geen alcohol meer. Via hypnose heb ik inzicht gekregen in de kern van mijn relatie met alcohol. Als ik dronk, dan dronk ik zo veel mogelijk. Nu ik weet waardoor dit komt heb ik er geen behoefte meer aan en ben ik er ook niet meer mee bezig. Verbazingwekkend dat het ineens zo makkelijk is om voorgoed klaar te zijn met de drank. Ik wordt fitter wakker, heb veel meer energie voor mijn werk en mijn gezin. Het gaat allemaal veel makkelijker en ervaar ook meer rust. Nu kan ik meer focussen op wat ik belangrijk vind. Bedankt!"

VOORBEREIDING OPERATIE - MARIANNE (39)

"Ik heb sinds mijn 11e scoliose en heb RTT ingezet ter voorbereiding op een operatie. De sessie vond ik prettig en ook heel wonderlijk. Het vult me met grote dankbaarheid dat dit op mijn pad is gekomen, want het heeft me veel gegeven. De audio is een echte peptalk en ik luister er nog steeds graag naar, het geeft me heel veel kracht. Ik heb geleerd om anders naar mezelf en het leven te kijken. Zo was er een issue waar ik de afgelopen drie jaar dagelijks mee bezig was en dat me zo’n beetje ‘opvrat’. Grappig genoeg maak ik me daar nu helemaal niet meer druk over. En ik heb nog meer bijzondere dingen toegeworpen gekregen: zo mocht ik gratis een aantal dagen met Mantak Chia meedoen (de grootste levende Qi Kung master) en een Chinese dokter denkt mee over hoe meer in balans te komen. Hoe bijzonder! Mijn leven is lichter en moeitelozer geworden. Ik raad Laura van harte aan."

Update - een half jaar later appt Marianne: De operatie is wonderbaarlijk goed gelukt! Voel me beter dan ooit, ben niet alleen figuurlijk gegroeid, maar ben nu ook letterlijk 10 cm langer.

zelfvertrouwen & meer rust - rené (36)

"Eerdere coachings- en gedragstherapie 'trajecten' leverden mij onvoldoende resultaat. Ze waren langdurend en je was nooit 'klaar'. Via via kwam ik terecht bij Laura Emmelkamp en RTT. Een voor mij vernieuwende, daadkrachtige en innovatieve methode om tot diep in de kern van 'mijn probleem' te komen. Geen maandenlange trajecten, maar snel en voelbaar resultaat. Ik voel me heel relaxed, thuis en op mijn werk, alles is zoveel leuker en gemakkelijker geworden! Enorm veel dank."

sollicitatie - kim (37)

"Ik heb me voorbereid op een sollicitatie waarvoor ik de juiste ervaring had, maar waarover ik me toch enigszins onzeker voelde. Tijdens de hypnose kwam ik terecht in een aantal scenes uit mijn jeugd die mij nieuwe inzichten hebben gegeven en waardoor ik een diepgewortelde overtuiging heb kunnen transformeren. De audio gaf me een extra boost, de stem en teksten van Laura zijn heel motiverend. Binnenkort ga ik aan het werk, want ik heb die baan! Dank je wel Laura, zo’n inspirerende samenwerking gun ik iedereen."

CONTROLEDRANG - JASMINE (53)

"Ik dacht de oorzaak van mijn woedeaanvallen te weten en heb hier eerder met professionals over gepraat. Toch lukte het me niet om het anders te doen en fundamenteel iets te veranderen. De hypnose sessie heeft me een diep inzicht gegeven van wat er werkelijk al die tijd aan de hand was. De eerste dagen na deze sessie voelden als een orkaan en leek alles alleen maar erger te worden. Maar al snel kwam er een ongekende rust en kinderlijke blijheid over me heen. Ik voel nu zo duidelijk dat ik echt kan kiezen voor wat ik wel en niet wil en hoe ik me ten opzichte van anderen wil verhouden. Wat een openbaring, ik heb mijn leven terug."

innerlijke rust - robert (47)

"RTT heeft mijn onrust weggenomen. Ik kan nu zelf beslissen of ik ergens over nadenk of het wil laten. Daardoor werk ik weer gestructureerd en mijn hoofd is opgeruimd. Alles heeft onderhoud nodig, Laura zorgt ervoor dat je hoofd opgeruimd wordt - en blijft - het meest merkwaardige vind ik dat ik het gevoel heb dat ik er zelf nauwelijks iets voor heb hoeven doen.... het is een wonderlijk proces... Dank je wel Laura!"

bottom of page