top of page
Search

Resultaat met Rapid Transformational Therapy

Updated: Nov 20, 2020Een man die zichzelf regelmatig verliest in de drank, drinkt van het ene op het andere moment geen druppel meer. Een man die al tien jaar lang diverse coaches en therapeuten bezocht - wegens onduidelijke stressklachten - voelt zich opeens super relaxed en ontspannen. Hij ziet zijn relaties opbloeien, zowel thuis als op zijn werk. Een vrouw die om de haverklap en om de kleinste dingen boos wordt, merkt op dat haar boosheid als sneeuw voor de zon is verdwenen.


Wat hebben bovenstaande mensen met elkaar gemeen? Ze kozen allemaal voor Rapid Transformational Therapy. Ze leerden samenwerken met de onbegrensde mogelijkheden en de kracht van hun onderbewustzijn. En daarmee de gewenste veranderingen in hun leven te manifesteren.


Wat zeggen mijn cliënten?


Om zo snel resultaten te zien, voelt soms als magie. Dat is het echter niet, want de methode waarmee ik werk - Rapid Transformational Therapy - is gebaseerd op wetenschappelijke kennis over de werking van de menselijke geest. De Britse hypnotherapeut Marisa Peer, ontwikkelde deze methode op basis van de sessies die ze de afgelopen 30 jaar met de meest uiteenlopende cliënten had. Inmiddels zijn er duizenden therapeuten wereldwijd opgeleid volgens deze methode. En ik ben er daar één van. Hieronder lees je een aantal reacties van mensen die ik met RTT mocht begeleiden en de veranderingen die zij hierdoor in hun leven ervaren:


weg met die stress...


Een cliënt die zich om van alles en nog wat druk maakte en zichzelf een 'pietje precies' noemt, appt me een dag na de sessie:


"Het was heel heftig vannacht, ik voelde dat er nog van alles los kwam, maar wat ik nu voel is onbeschrijflijk. Wat een rust, het is ongekend."


En een paar weken later laat hij me weten:


"Ik werk weer ontspannen en gestructureerd, mijn hoofd is opgeruimd."


In de audio die ik voor hem insprak, heb ik onder andere het beeld van een bever opgenomen, als metafoor van de manier waarop hij zichzelf graag ziet. Een paar weken later, stuurt ie me onderstaand filmpje. Ping! Was er tijdens een wandeling opeens een bever zijn kant op komen zwemmen:


"De bonus. Op 1 meter afstand."


...geen slapeloze nachten meer


Een vrouw die al jaren op allerlei manieren van haar slapeloosheid probeert af te komen, laat weten:


"Ongelooflijk maf, maar ik slaap nu gewoon door 's nachts. Ik ben echt uitgerust als ik 's morgens wakker wordt."


Een paar weken later laat ze me weten dat ook haar zelfvertrouwen een flinke boost heeft gekregen:


"Ik durf en doe veel meer. Opeens zie ik mezelf andere dingen doen en hoor ik mezelf dingen zeggen in een groep, waarvan ik denk: Huh...? Was ik dat?"


Ook haar partner, met wie ze al heel lang samen is, voelt het verschil, zo merkt hij op een dag vrolijk verrast op:

"Wat ben jij eigenlijk grappig!" en iets later: "Vandaag ben je wel heel erg grappig!"


klaar met de alcohol...


Ik hielp inmiddels een aantal cliënten afrekenen met alcohol. Één van hen vertelt:


"Ik word fit wakker, ik heb zoveel meer energie voor mijn werk en mijn gezin. Ik voel me mentaal stabieler. Ik kan zoveel beter handelen."


"Ik heb er geen enkele moeite mee dat ik niet meer drink. Het boeit me niet meer. Ik ben er niet meer mee bezig. Het staat me zelfs tegen, de gedachte dat ik bijvoorbeeld met Oud & Nieuw zou moeten drinken.... ik moet er echt niet aan denken dat ik dat nog zou doen. Ik merk dat het voorgoed is, ik ben klaar met de drank."


Zijn vrienden vragen zich af: "Wat heeft die vrouw dan met hem gedaan?"


Het antwoord weet je inmiddels: Rapid Transformational Therapy. Via hypnose krijg je inzicht in de wortel van jouw gedrag / verslaving. Zo kom je in een gebied waar je met je bewuste geest niet zo makkelijk bij kunt. En dat schept naast een diep inzicht, ook de kracht om te veranderen. Het gaat er niet om jezelf allerlei restricties op te leggen. Integendeel, bij RTT werkt het precies andersom. Je vormt een nieuw beeld van jezelf, van binnenuit, op identiteits-niveau. En zodra je dat accepteert (onder hypnose) is het vanzelfsprekend om daar ook naar te leven.


... meer zelfvertrouwen en een rechte rug


Een cliënt met heftige scoliose (verkromming van de ruggewervel) zette RTT in om zich voor te bereiden op een zware operatie en zich in het algemeen zelfverzekerder te voelen. Tijdens de hypnose kwamen er heftige scenes naar boven, die nieuwe inzichten brachten en poorten openden. Zo apptje ze een paar weken later:


"Ik heb bijzondere dingen toegeworpen gekregen: zo mocht ik gratis een aantal dagen met Mantak Chia meedoen (de grootste levende Qi Kung master) en een Chinese dokter denkt mee over hoe meer in balans te komen. Hoe bijzonder!"


En een paar maanden later volgt er een nieuwe update:


"Hé Laura, tijdje geleden al weer. Ik wil je graag laten weten hoe het gaat: erg goed. Ik ben eind juni geopereerd, het is heel goed gegaan. Ben erg blij met het resultaat!"


Ze stuurt me ook twee foto's van 'voor' en 'na'. Links een a-sysmetrische rug van een paar maanden daarvoor. Rechts een kaarsrechte rug. Deze cliënt is letterlijk 10 cm langer geworden en figuurlijk oneindig gegroeid. Ik ben super dankbaar dat ik een stukje met haar mocht meelopen in dit proces.


rust & meer lol in de tent..


Een cliënt die het gevoel heeft alsof er al tijden een "dekentje van boosheid" over haar heen ligt, laat me weten:


"Heb sinds ik bij jou ben geweest een veel rustiger gevoel. Lijkt wel alsof de ruwe kantjes er van af zijn. We praten makkelijker met elkaar en ik voel dat ik meer energie heb. Luister graag naar jouw mooie stem, geeft veel richting en kracht."


Haar partner is blij met de positieve veranderingen en maakt ook een afspraak, want ook hij voelt zich regelmatig boos:


"Het luisteren naar jouw audio maakt me blij en voel me goed. Lig met een smile te luisteren. Ik verwachtte een terugval, maar het blijft helder. Wat gek!"


En een paar weken later:


"Vanavond vieren we 15 jaar samen. Met een beetje hulp van jou is het weer als vanouds ;) "....werk & privé in balans


Hoe hou je alle ballen in de lucht, hoe laat je zowel thuis als op je werk de energie en liefde lekker stromen? Veel ouders worstelen met de combinatie privé/werk. Het is vaak niet alleen een praktisch issue, maar hier zitten vaak ook emotionele blokkades achter. Als je ze eerlijk verwoordt, open je de weg naar een veel grootser verhaal. En ook die omslag wordt vaak in één enkele sessie gemaakt. Een cliënt vertelt over haar ervaring met Rapid Transformational Therapy:


"Thuis is alles opeens veel relaxter, de band met mijn kinderen partner voelt weer heel natuurlijk, open en liefdevol. Het geeft me de energie om ook op zakelijk vlak weer in die flow te stappen. Ik voel nu hoe die twee elkaar positief versterken."


"Heel bijzonder dat dit allemaal in één sessie kan. En dan ook nog eens via Zoom, gewoon online vanuit mijn eigen huiskamer. Ik beveel Laura met heel mijn hart aan."De kracht van Rapid Transformational Therapy


Anderen op zo'n effectieve en snelle manier van dienst te kunnen zijn, maakt mij diep gelukkig en dankbaar. Iedere keer weer. En hoewel ik soms de meest treurige en heftige levensverhalen hoor, is dat niet iets wat mij naar beneden trekt en/of energie zuigt. Want ik weet inmiddels dat er heel veel mogelijk is met RTT. En dit is dan ook de reden waarom ik iedere dag met heel veel plezier en mateloze energie mijn werk doe!


Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via mail of whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Ik woon en werk in Amsterdam, Van Eeghenlaan 27. Daarnaast ben ik regelmatig in Deventer, Bruijnssteeg 28. Een RTT Zoom sessie is ook mogelijk, en is net zo effectief als een 'live' sessie.


Meer testimonials lezen? Je vindt ze > hier.

128 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page