Search

r u i m t e maken voor een groter verhaal

Updated: Jul 14, 2020Een RTT Traject duurt 4 weken. Nadat je tijdens de hypnose sessie vanuit een diep soul level hebt gezien en begrepen welke beperkende overtuigingen je als kind hebt gevormd, en hoe dit alles jouw leven heeft beïnvloed, kun je de angel er ook echt uit trekken - en dan ontstaat er opeens heel veel...... R U I M T E


Maar wat doe je met al die R U I M T E ?

Wat doe je met alle energie die je vroeger in de instandhouding van je probleem stopte?

Je bent klaar voor de volgende fase en die is minstens zo belangrijk: je mag zelf opnieuw gaan brainwashen. Maar dit keer met een positief en veel groter verhaal, dat jou de simpele waarheid vertelt over wie en wat je werkelijk bent, en welke gedachten, gevoelens en gedrag hierbij horen.

Speciaal voor jou maak ik daarom een script/audio op maat. En net zoals de 1-op-1 sessies met cliënten - geniet ik ook grandioos van dit gedeelte achter mijn bureau: het schrijven en inspreken van de audio. En tot slot nog even luisteren naar het resultaat.

Ik stuur niets op als ik er zelf niet door geraakt en blij van wordt. Iemand anders moet er tenslotte 3 weken naar luisteren... naar mijn stem... de woorden... en naar datgene wat er achter al die woorden wordt gezegd...

Gelukkig wordt ik er niet alleen zelf blij van, maar mijn cliënten ook! Enkele reacties:

'Wat een fijn verhaal! Mag ik er ook vaker dan één keer per dag naar luisteren?'

'Jouw Stem... wat heerlijk om daar iedere dag naar te luisteren!'

'Ik voel me super gemotiveerd, dankjewel Laura!'

Graag gedaan schatten! Samen met jullie groei ik mee!

Benieuwd of RTT iets voor jou kan betekenen? Ontdek hier waarvoor je RTT zoal kunt inzetten.
28 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen.

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

Daarnaast ben ik regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon