top of page
Search

Laat de Liefde weer stromen

Hoe je het ook wendt of keert, de relatie die je met je ouders en je kinderen hebt, bepaalt in grote mate je gezondheid en levensgeluk. In deze blog vertel ik je kort iets over mijn persoonlijke reis en transformatie... en hoe ik daar inmiddels ook anderen mee van dienst ben.


Laatst volgde ik een Ayurvedische massage workshop met mijn 21-jarige dochter. Drie dagen waren we onder de pannen bij Delight Yoga in Amsterdam...


Er waren 16 deelnemers. Na een klein voorstelrondje was het tijd om een partner te kiezen. ‘Kies rustig iemand anders,’ zei ik tegen mijn dochter ‘Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt om 3 dagen in je moeder te kneden.’ Ze keek me aan en zei: ‘Ik vind het juist leuk met jou.’


Wat een kado.


Zou ik zoiets ooit zelf hebben gedaan als 21-jarige? No way!


Er was veel liefde tussen mij en mijn moeder, maar ook veel frictie en afstand. Het blokkeerde mij en haar. Het blokkeerde al mijn relaties.


Nu is ze dood, al 20 jaar. Ver weg. Dichterbij dan ooit. Wat overblijft, is alleen maar liefde. En dankbaarheid. Ook al deed het vaak f*** veel pijn. Geen kwestie van ‘zand er over’, maar diepe transformatie. Meer dan ooit voel ik die natuurlijke verbinding met mezelf en anderen weer. Er zijn geen muurtjes meer.


En zo voelt het voor mij ook volstrekt natuurlijk om samen met mijn dochter een massagecusrus te doen. Niks klefs of engs aan. Maar puur en powerful. Nooit verwacht, toch gekregen.


Stroomt het in jouw relaties?


Hoe is de relatie tussen jou en je zoon/dochter? Tussen jou en je vader/moeder?

Als die relatie geblokkeerd is, kijk dan eens hoe je dichter tot elkaar kunt komen.

Want hoe je het ook wendt of keert, de relatie die je met je ouders en je kinderen hebt, bepaalt in grote mate je gezondheid en levensgeluk.

Je hoeft er niet voor naar een Ayurvedische massagecurus. Je kunt gewoon gaan zitten. Luisteren. Spreek je uit. Maar blijf niet hangen in wrok en oude koeien. Daarmee doe je iedereen tekort.


Kom je er niet uit?


Kijk dan eens wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan doen. Ik help je graag beperkende familiepatronen transformeren. Zodat de liefde tussen jou en die ander weer vrij kan stromen. De snelste weg van A naar Alles.


Turbo Transformatie Event

Je kunt ook aansluiten bij het Turbo Transformatie Event - zaterdag 26 maart in Amsterdam.


Voor een fractie van een 1:1 samenwerking met mij, kun je nu ook op deze dag een mega shift maken. Er zijn nog twee plekken vrij.


Tijdens het Turbo Transformatie Event ontdek je welke interne conflicten en overtuigingen je tegenhouden, Welke onbewuste zaken energie vreten. En vooral ook: hoe je dit alles transformeert. Zodat je meer flow, gemak, overvloed en verbinding in jouw leven kunt ervaren. Met jezelf en ieder ander.


No worries, geen vage toestanden op deze dag, maar super hands-on. Ook geen lange gesprekken, maar straight to the point van jouw sweet spot.

Ontdek en ervaar het tijdens het Turbo Transformatie EventLaura Emmelkamp

Rapid Transformational Therapy

Amsterdam en Deventer


06 47770696
122 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page