top of page

Transformatie workshop

Ontdek en ervaar welke onbewuste blokkades jouw levensgeluk & resultaten ondermijnen. En transformeer ze ter plekke.

Op zaterdag 25 februari tijdens het 1-daagse event Un(B)lock Yourself.

Deze dag is speciaal voor creatieve, ondernemende professionals die verlangen naar meer rust, helderheid & resultaten. En die met Rapid Transformational Therapy (RTT) een snelle en verrassende doorbraak willen maken.

Jij bent:

 

Getalenteerd en je hebt een mooie missie. Je houdt van werken, maar je kunt maar niet stoppen. Altijd ben je op zoek naar nog betere oplossingen. Regelmatig bots je tegen dezelfde triggers en frustraties aan. Op de een of andere manier stokt er iets, het stroomt niet helemaal lekker. Ook al ziet het er voor de buitenwereld prachtig en inspirerend uit.

Je leert nieuwe skills, onderzoekt nieuwe mogelijkheden, investeert in tijd en geld. ‘Wat jij allemaal doet en voor elkaar krijgt!’ hoor je vaak. En dat is waar; never a dull moment in jouw leven.

Maar je weet ook dat je dit niet eeuwig vol kunt houden. Je wilt duurzamer en zorgvuldiger omgaan met jouw tijd, talenten en energie. Je verlangt naar meer rust, resultaten en helderheid. 

Ergens weet je ook wel dat jij zelf je grootste tegenstander bent. En dat het (nog) leuker, eenvoudiger en krachtiger kan. Alleen, jij hebt de sleutel nog niet gevonden...

Rapid Transformational Therapy RTT Amsterdam Laura Emmelkamp.JPG

 

HI, 

 

Mijn naam is Laura Emmelkamp en ik help jou graag een snelle en blijvende doorbraak maken met Hypnose & Rapid Transformational Therapy (RTT).

 

Niet door van alles en nog wat te doen. Maar juist door nu eens even helemaal niets te doen. Want iedere creatieve ondernemer loopt zichzelf al snel voorbij. 

 

Ik laat je ervaren dat het anders kan. Zodat jij weer voluit kunt leven en ondernemen, vanuit rust en vertrouwen. Met passende en verrassende resultaten. 

 

Inmiddels hielp ik 150+ klanten met RTT. Lees bijvoorbeeld even mee met Vanessa, Harriët, Tim en Jacqueline. Je kunt hun reviews ook op google business lezen.

unblock yourself Hypnose Amsterdam.png
met Un(b)lock ontdek en ervaar je

Welke oude verhalen en issues jouw levensgeluk en resultaten blokkeren.

 

Hoe je de ‘root cause’ opspoort van terugkerende triggers en innerlijke conflicten.

 

Hoe je met Hypnose en Rapid Transformational Therapy oude zaken loslaat en ter plekke transformeert.

 

Hoe je nieuwe mensen en situaties aantrekt, vanuit innerlijke rust en met een rotsvast zelfvertrouwen. Hoe alles weer gaat stromen, in en om je heen.

 

Hoe je missie en visie zich verdiepen, vanuit een 'deeper sense of purpose.'

Dit is wat Agnes, Sara en Elske zeiden over de workshop en trial met een groepshypnose die ik vorig jaar organiseerde: 

dit wil ik ook ervaren - ik doe mee!

Super! 

 

> Mail me via een van de lila buttons, of stuur een bericht via whatsapp 06 47 77 06 96 - er is ruimte voor 6 personen.

 

> Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, om een call van 15 minuten in te plannen. Je kunt zo definitief beslissen of je echt mee wilt doen op zaterdag 25 februari.

 

> Je ontvangt ook een paar vragen, die je helpen met de voorbereiding en het zetten van je Intentie zetten voor 25 februari.

 

> Op de dag zelf ervaar je wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan doen - en je ervaart en ontdekt nog veel meer, waar je een leven lang profijt van zult hebben. In ieder levensdomein.

Rapid Transformational Therapy Amsterdam RTT Hypnose Coachhuis  .png

praktisch

 

> Zaterdag 25 februari - van 10.00 - 16.00

 

> Binnenkant 24. 1011 BH Amsterdam > een hele sfeervolle lokatie in een prachtig oud grachtenpand. Ongeveer 7 - 10 minuten lopen vanaf Amsterdam CS.

 

> inclusief lunch met een broodje, sap, koffie, thee en fruit.

 

> Er is plek voor 6 creatieve, ondernemende professionals. Je bent verzekerd van een plek, zodra de betaling binnen is.

investering

 

197 euro (exclusief btw).


Ik weet hoe waardevol deze dag is - en eerlijk gezegd: de prijs staat in geen enkele verhouding tot wat je allemaal ontvangt. Maarrrr.... omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma in deze vorm aanbiedt, is dit de deal. Want innovators en nieuwsgierige geesten zoals jij openen de weg. En daar wil ik je dan ook vet voor belonen, met extra veel 'bang for the buck!'

De wereld snakt naar mensen zoals jij. Vrouwen en mannen die niet bang zijn om door de modder te rollen en hun eigen shit aan te kijken. Die weten en begrijpen dat het zoveel leuker, sneller en krachtiger kan, als ze zichzelf niet langer in de weg staan, maar volledig accepteren.

 

Ik help jou graag die shift maken. Samen Transformeren we naar steeds meer liefde, vrijheid, eenheid. Un(b)lock Yourself - Ik heb er mega veel zin in!

 

Laura Emmelkamp

Rapid Transformational Therapy

& Life Coaching

 

06 47 77 06 96

 

Let's connect on Linkedin

 

Nog iets meer lezen over mij? Kijk dan hier

FAQ

Zo'n transformatie met hypnose in 1 dag, dat belooft nogal wat. En hoe kan dat? Als je echt iets wilt veranderen, dan is dat toch meestal heel hard werken?

 

We lopen allemaal tegen van alles en nog wat aan in het leven. Het is goed om die pijn te voelen, maar je hoeft er niet in te leven. Wat ik zo mooi vind aan deze methode - is dat je rechtstreeks naar de kern gaat, het kan je jaren aan gesprekstherapie en coaching besparen. 

 

Dat betekent niet dat je alles in 1 klap oplost, en nergens meer last van hebt. Het gaat om de beweging: van buiten naar binnen. Dit is een levenslang proces, maar met RTT en hypnose kun je heel snel stappen maken. Het laat je heel helder zien hoe, wat, wanneer beperkende overtuigingen in jouw leven zijn gekomen. En hoe jij de werkelijkheid bent gaan filteren. Met hypnose haal je de schuld en schaamte er vanaf. Je ervaart direct hoe bevrijdend dat werkt en krijgt zo ook een super krachtige sleutel voor heling en verdere groei in handen. Op alle fronten.

Ik worstel momenteel met een hevig conflict in mijn leven, is deze dag iets voor mij?

 

Als er veel of grote issues zijn waar je momenteel tegenaan loopt, dan is het beter om 1:1 met een therapeut samen te werken. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel mogelijkheden om oude patronen en pijn te transformeren. RTT is één van die methodes, maar je kunt ook aan een meer lichaamsgerichte aanpak denken. Mocht je vragen hebben, twijfelen, of wat dan ook, kun je altijd contact met me opnemen.

Hypnose, is dat niet heel erg eng?

 

Hypnose is geen magie of controleverlies, maar geeft jou toegang tot je meest natuurlijke bewustzijnsstaat. Het helpt je om de blik naar binnen te richten en je dagelijkse, rationele geest wat meer naar de achtergrond te brengen. Zoals je bijvoorbeeld ook bij meditatie of dagdromen doet. Tijdens hypnose kun je makkelijker bij je gevoel en herinneringen. Je kunt zo verbanden leggen die je eerder niet zag, en vanuit een heel diep level, nieuwe, bewuste keuzes maken.

 

Ben ik wel hypnotiseerbaar?

 

Iedereen kan hypnose ondergaan. Veel mensen denken vooraf dat ze niet hypnotiseerbaar zijn. Dit heeft te maken met de angst controle te verliezen. Het tegendeel is waar. Tijdens de hypnose weet je precies wat er gebeurt. Je blijft controle houden, hoe dan ook. Ik zorg voor de veiligheid van jou en de groep.

Ga je tijdens een groepshypnose net zo diep als 1 : 1 ?

Een groepshypnose is anders dan een 1: 1 sessie. Natuurlijk kun je dieper gaan als ik individueel met jou samenwerk, maar ook een sessie met meerdere mensen kan je heel veel helderheid verschaffen over beperkende overtuigingen en de filters waarmee je naar jezelf en het leven bent gaan kijken. 

 

Onderschat ook de kracht van een groep niet. We hebben allemaal een uniek levensverhaal, maar deep down gaan we allemaal door dezelfde fases heen. Wanneer je samen een proces aangaat, kan dat extra helend werken, omdat onze zenuwstelsels heel direct op elkaar reageren. Als jij transformeert, dan transformeer ik ook. En als er meerdere mensen tegelijk transformeren dan heeft dat een extra sterk synergetisch effect.

Ik heb nog een andere vraag

 

Stuur me een bericht  - en ik neem zsm contact met je op.

bottom of page