Turbo Transformatie event

van chaos naar eenheid

Ervaar hoe je interne blokkades transformeert & zo een veel relaxter leven voor jezelf en anderen creëert.

Turbo Transformatie Event RTT Amsterdam .JPG

We leven in een superintense tijd. Zoveel van ons voelen zich lamgeslagen en overdonderd door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en weken. En dat is logisch. Want in roerige tijden is het extra uitdagend om in balans te blijven. 

 

Meer dan ooit worden we uitgenodigd een diepere waarheid in onszelf aan te boren. Om onbewuste patronen en conflicten te transformeren. Zodat we weer 100% aanwezig kunnen zijn - bij wat er hier & nu gaande is - en van daaruit optimaal handelen. Alleen zo kunnen we met z'n allen floreren. It all starts within...


De beste tools voor een eenvoudiger & overvloediger leven. 

Meld je aan & ervaar het op:

 

zaterdag 26 maart - live in Amsterdam

tijdens het allereerste: 

Investering: 100 euro > waarvan 50% rechtstreeks naar Oekraïne gaat.

Op deze dag zul je een bijzondere doorbraak maken. Niet door van alles en nog wat te willen veranderen in jouw leven. Maar juist door eens even helemaal NIETS te doen.

 

Jij bent

 

  • een open minded en ondernemende persoon

  • je werkt eerder te veel dan te weinig

  • je hebt al wat innerlijk werk verricht, in samenwerking met een coach of therapeut, of op andere manieren

  • maar je merkt dat je (opnieuw) tegen frustraties, grenzen, angsten aanloopt

  • je bent benieuwd hoe je met minder ‘doen’ meer positiviteit kunt bewerkstelligen - hoe je optimaal jouw unieke talenten kunt inzetten voor een relaxter leven en een mooiere wereld.

 

En denk je nu; yes, dat klopt, lees dan nog even verder of meld je direct aan voor het enige, echte allereerste: 

Programma

Ontdek hoe je jouw persoonlijke evolutie kunt versnellen door:

 

  • een eerlijk assessment te maken van wat er nu speelt in jouw leven 

  • triggers te benoemen

  • interne blokkades, beperkende overtuigingen te transformeren 

  • prioriteiten te stellen en gezonde grenzen aan te geven

  • nieuwe stappen te nemen, vanuit innerlijke rust, verbondenheid en veerkracht.

Leer samenwerken met je onderbewustzijn

 

Tijdens een hypnose-sessie met de groep, leer je hoe je de ‘root cause’ van innerlijke conflicten kunt opsporen - en ervaar je wat er gebeurt als je vastgehouden levensenergie transformeert.

Je leert een aantal praktische tools om oude wonden te helen en beter om te gaan met dagelijkse stress. Ook ontdek je hoe je meer ruimte creëert voor nieuwe oplossingen en daarmee jouw spontane manifestatie- en aantrekkingskracht vergroot. 

 

Je krijgt daarnaast een overview van de laatste wetenschappelijke inzichten over de mind-body-connection. Je leert meer over neuroplasticiteit, epigenetica, en de polyvagaal theorie van Stephen Porges - en ook nu weer: hoe je de kern van dit alles heel praktisch en simpel kunt toepassen in de weerbarstige praktijk van alledag. 

 

Na deze Turbo Transformatie ervaar je:

 

• meer energie, oplossingen en innerlijke rust

• een veel relaxtere uitstraling

• je trekt zo automatisch de leukste mensen en situaties aan > geen nep-toestanden meer, maar echt contact, zowel privé als in je werk

• je manifesteert vanuit flow en zult nieuwe stappen nemen, die heel organisch en 'spot on' zijn.

Jouw Turbo Transformatie Expert

Laura Emmelkamp

Als Kindertherapeut hielp ik 7 jaar lang kinderen met het overwinnen van grote en kleine angsten. Het verhaal en de rol van ouders werd daar uiteraard ook bij betrokken, maar bleef naar mijn mening veel te veel buiten spel. 

 

Sinds 2,5 jaar werk ik als Rapid Transformational Therapist met volwassen mannen en vrouwen. Tijdens de hypnose gaan cliënten terug naar de verdrongen thema’s uit hun kindertijd. In feite werk ik nu dus nog steeds met kinderen, alleen in een andere vorm. Wat hun ouders niet zagen, kunnen mijn volwassen cliënten nu transformeren. 

 

Mijn eigen kindertijd was aardig chaotisch, waardoor ik in mijn volwassen leven onbewust gelijksoortige drama’s en conflicten creëerde. Dit alles heeft mij en anderen veel energie gekost. Maar ook diepe inzichten, vrijheid, gezondheid en verbondenheid gebracht. Daar ben ik heel dankbaar voor.

 

Wat ik nu ‘doe’ had ik drie jaar geleden nooit vermoed. Alles wat ik heb geleerd en toepas in mijn eigen leven, geef ik nu door aan anderen. Ik faciliteer transformaties en help anderen groeien in eenvoud en overvloed.

Turbo Transformatie Event RTT Amsterdam.jpg

FAQ

> Turbo Transformatie in 1 dag, dat belooft nogal wat. En hoe kan dat? Als je echt iets wilt veranderen, dan is dat toch meestal heel hard werken?

 

We lopen allemaal tegen van alles en nog wat aan in ons leven. Het is goed om die pijn te voelen, maar je hoeft er niet in te leven. Wat ik zo mooi vind aan de methode waarmee ik momenteel werk - Rapid Transformational Therapy - is dat je rechtstreeks naar de kern gaat, het kan je jaren aan gesprekstherapie en coaching besparen.

 

Dat betekent niet dat je alles in 1 klap oplost, en nergens meer last van hebt. Het gaat om de beweging, en dat je leert inzien dat je zelf de co-creator bent. Niet door van alles en nog wat aan de buitenkant te veranderen, maar juist door aanwezig te blijven en eerlijk naar binnen te kijken. Je ervaart direct hoe diep dat werkt en krijgt daarmee een super krachtige sleutel voor heling en verdere groei in handen.

 

> Ik worstel momenteel met een hevig conflict in mijn leven, is het Turbo Transformatie Event iets voor mij?

 

Als er echt grote issues zijn waar je momenteel tegenaan loopt, dan is het beter om 1:1 met een therapeut samen te werken. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel mogelijkheden om oude pijn en trauma's te transformeren. RTT is één van die methodes, maar je kunt ook aan een meer lichaamsgerichte aanpak denken. Mocht je vragen hebben, twijfelen, of wat dan ook, kun je altijd contact met me opnemen.

 

> Ik heb een fantastische jeugd gehad en ervaar geen frustraties of probleem in mijn leven, is deze dag iets voor mij?

 

Je bent een zeer bevoorrecht mens. Misschien ben je benieuwd hoe je de tools en inzichten van het Turbo Transformatie Event kunt inzetten voor een nog mooier en krachtiger leven. Maar als je op dit moment geen enkele frustratie ervaart, dan kun je die plek beter voor iemand anders vrijhouden.

 

> Hypnose, is dat niet heel erg eng?

 

Hypnose is geen magie of controleverlies, maar geeft jou toegang tot je meest natuurlijke bewustzijnsstaat. Het helpt je om de blik naar binnen te richten en je dagelijkse, rationele geest wat meer naar de achtergrond te brengen. Zoals je bijvoorbeeld ook bij meditatie of dagdromen doet. Tijdens hypnose kun je makkelijker bij je gevoel en herinneringen. Je kunt zo verbanden leggen die je eerder niet zag, en vanuit dit begrip nieuwe, bewuste keuzes maken.

 

> Ben ik wel hypnotiseerbaar?

 

Iedereen kan hypnose ondergaan. Veel mensen denken vooraf dat ze niet hypnotiseerbaar zijn. Dit heeft te maken met de angst controle te verliezen. Het tegendeel is waar. Tijdens de hypnose weet je precies wat er gebeurt. Je blijft controle houden, hoe dan ook. Ik zorg voor de veiligheid van jou en de groep.

 

> Ga je tijdens een groepshypnose net zo diep als 1 : 1 ?

 

Een groepshypnose is anders dan een 1: 1 sessie. Natuurlijk kun je dieper gaan als ik individueel met jou samenwerk, maar ook een sessie met meerdere mensen kan je heel veel helderheid verschaffen over beperkende overtuigingen en de filters waarmee je naar jezelf en het leven bent gaan kijken. Onderschat ook de kracht van een groep niet. We hebben allemaal een uniek levensverhaal, maar deep down gaan we allemaal door dezelfde fases heen. Wanneer je samen een proces aangaat, kan dat extra helend werken.

 

> Ik heb me opgegeven, hoe nu verder?

 

Super leuk dat je aan wilt sluiten! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, om een call van 15 minuten in te plannen. Doel van dit gesprek is om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Je kunt zo definitief beslissen of je echt mee wilt doen op zaterdag 26 maart. 

> Waar is het?

 

Je bent welkom op de prachtige woonark van mijn vriendin en filmmaker Agnes de Ruijter. 

 

De lokatie is Grasweg 21a. Vlakbij Amsterdam CS.

 

Je neemt het pontje van A’dam CS, richting Buiksloterweg. Deze gaat iedere 4 minuten. 

 

Vanaf daar loop of fiets je langs Filmmuseum Eye. Ongeveer 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen langs het water en je bent er!

 

> Hoe zit het met eten?

 

Natuurlijk is er koffie, thee en een lekker sapje. En we zorgen voor een heerlijke vegetarische lunch. 

RTT Amsterdam.png

Turbo Transformatie Event

Zaterdag 26 maart - 10.00 - 17.00

Grasweg 21A - 1031 HW  Amsterdam

Turbo Transformatie Event.JPG