top of page
Search

voordelen van hypnose

Hé laura, hoe kan het dat jij met zulke verschillende mensen en problemen werkt? De een wil stoppen met drinken, de ander heeft faalangst, de volgende bereid zich voor op een operatie en dan is er weer iemand met woedeaanvallen, fantoompijn een adoptieverleden, iemand die wil stoppen met roken, slapeloosheid of een relatieprobleem. Heb jij dan overal verstand van?Nee hoor.


Via RTT werk ik vooral als facilitator, dat is een groot verschil met veel andere therapieën. Ik leer cliënten samenwerken met hun onderbewustzijn. Zodat ze oude, beperkende overtuigingen kunnen opsporen en transformeren. Via hypnose kun je zoveel verder gaan dan met je dagelijkse bewustzijn. Oude overtuigingen opsporen en transformeren. Zien dat je de pijn van het verleden kunt gebruiken als brandstof voor je mooiste leven.

eerst gronden en begrijpen, dan opstijgen

Eerst gronden, dan begrijpen, dat is wat er tijdens een sessie gebeurt. Daarna kun je nieuwe wegen inslaan en opstijgen. Het gaat er niet zozeer om dat ik het allemaal tot in de puntjes snap, het gaat er vooral om dat degene die op de bank ligt het snapt. En ja, natuurlijk bereid ik me voor en studeer en lees ik over allerlei onderwerpen. Maar verreweg het meeste heb ik geleerd in de praktijk. Mijn cliënten zijn mijn grootste inspiratiebron en leermeesters. En daarom vind ik dit werk ook zo leuk, want samen ontdekken we steeds meer over de werking en oneindige mogelijkheden van de menselijke geest.Benieuwd wat Rapid Transformational Therapy (RTT) voor jou kan doen en de voordelen van hypnose ervaren? Stuur me een DM of een bericht via het contactformulier op deze site.


Ik hou praktijk in Amsterdam en Deventer.58 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page