top of page
Search

stoppen met roken via hypnose

Een cliënt die sinds haar 14e rookt boekt een RTT sessie. Ze is inmiddels 42 en de afgelopen 28 jaar is ze nooit langer dan 2 dagen gestopt...


... gaat het haar nu wel lukken? Lees verder onder het beeld...



Bij RTT kijken we altijd via hypnose naar de verhalen die daaronder liggen. Waarom rookt ze? Welke bewuste en onbewuste associaties heeft deze vrouw met roken. Elk verhaal dat je jezelf vertelt, kun je omdraaien. Yes, ook met roken.


Na een week krijg ik een appje:


"Helemaal geen zin meer in sigaretten, echt bizar hoe makkelijk het opeens is. Enne ik heb sinds een paar dagen ook geen astma aanvallen meer."

En weer twee weken later laat ze weten:


"Hi Laura, het gaat echt super goed met me! Ik luister nog steeds naar de audio, soms een dagje niet. Maar alles is nu veel leuker en alles is positief. En echt ik hoef echt niet meer te roken, ik snak er niet eens naar."

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Wil je ook stoppen met roken? Of met een ander issue afrekenen? Neem gerust contact op. Stuur me een DM via 06 47 77 06 96


Of lees eerst hier nog wat meer over Rapid Transformational Thearpy.


Ik heb een praktijk in Amsterdam en Deventer.








63 views0 comments

Contact

 

Ben je benieuwd wat RTT voor jou kan doen en wil je  1:1 met mij samenwerken? Stuur dan een bericht via whatsapp of het contactformulier. 

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: Van Eeghenlaan 27 en Binnenkant 24. Daarnaast ben ik regelmatig in Deventer. 

lets's connect

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Dank voor je bericht!

bottom of page