top of page
Search

Je hebt geen Virtuele Maagband nodig...

Via via informeerde iemand of ik een virtuele maagband zou kunnen aanleggen. Da’s een methode, waarbij je onder hypnose gaat, en je mind-body ‘wijsmaakt’ dat je een operatiezaal wordt binnengereden. Daar wordt je ‘geopereerd’ - en er wordt een ‘maagband’ aangelegd. In je verbeelding dus.Het schijnt prima te werken - zo'n virtuele maagband - net zo goed als een echte maagband. Veel mensen lukt het om op deze manier af te vallen.


Ik kan zo’n virtuele maagband ook aanleggen, maar doe het niet.


Waarom niet? Omdat ik niet geloof in de boel onderdrukken. Of het nu met een echte of een virtuele maagband is.


de onderliggende oorzaak opsporen en transformeren


Als je werkelijk begrijpt welke emoties, beperkende overtuigingen er onder het eetprobleem liggen - waarom je bijvoorbeeld diverse keren op een dag onbewust snoept - dan heb je geen maagband nodig. Geen echte, en ook geen virtuele.


Dan val je gestaag en blijvend af, vanuit ontspanning en een helder toekomstbeeld, waarbij jezelf weer volledig ziet staan en ten diepste waardeert. Dat is mijn visie.


De vrouw die over de maagband informeerde, kiest voor mijn aanpak. Geen virtuele maagband dus. Wel de wortel van dit pijnpunt en de overtollige kilo’s opsporen en transformeren. Met behulp van Rapid Transformational Therapy.


Een week na de sessie appt ze dat ze een stuk beter in haar vel zit. Meer energie heeft. Geen drang meer om te snoepen - en ook haar eten niet meer weegt. En drie weken later: ‘Mijn jas en broek zitten losser. Het gaat heel goed.’


Anderen zien het ook. Ze is benieuwd, maar gaat nog niet op de weegschaal staan, dat doet ze voortaan alleen nog maar de 1e vd maand.


Gisteren kreeg ik een appje: “Hoi Laura, ik ben vanmorgen (na een feest weekend) op de weegschaal gestapt. Ik ben ongeveer 2 kilo afgevallen afgelopen maand. Wat een mooi begin!”


Deze vrouw voelt weer heel goed aan wat ze echt nodig heeft - zonder ingewikkeld en streng gedoe - en de weegschaal beweegt met haar mee. Zo simpel is het.Benieuwd wat RTT voor jou kan doen?


Stuur me een bericht via whatsapp, of het contactformulier op deze site. Vertel me kort waar je tegenaan loopt. En vooral: hoe jij het liever ziet.


Laura Emmelkamp

Rapid Transformational Therapy

Amsterdam en Deventer

06 47770696

68 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page