top of page

Veelgestelde Vragen Un(b)lock Yourself

Un(b)lock Yourself Review_edited_edited.jpg

Jij verlangt naar:

Rapid%20Transformational%20Therapy%20Amsterdam_edited.jpg

Meer eenvoud, vervulling en succes in je werk. 

Je wilt meer impact maken, zonder jezelf over de kop te werken.

Verdieping van bestaande relaties. Meer echtheid en oprechtheid. Meer vriendschap en plezier met de mensen die jou omringen en die het dichtst bij je staan.

Meer energie en positiviteit. Meer rust en ontspanning.

Kortom: Je wilt weer meegaan met de flow, in plaats van tegen de stroom in blijven zwemmen. 

Nog meer praten en analyseren heeft geen zin. Maar wat dan wel?

laura emmelkamp Un(b)lock Yourself.png

Dit is mijn Online Programma waarin je leert samenwerken met het Onderbewustzijn. Het meest krachtige en sturende deel van jou.

 

Via Hypnose en de methodiek van Rapid Transformational Therapy (RTT) ontdek en ervaar je:

Welke oude stress- en pijnpunten je als kind  hebt weggedrukt.

Welke Beperkende Kernovertuigingen jouw geluk, rust en succes NU saboteren.

De combinatie van diepe inzichten en diepe ontspanning zorgt ervoor letterlijk iets in je lichaam shift. Je maakt zo direct een doorbraak.

IMG_7237.JPG

De kracht van dit programma zit 'm in de eenvoud.

Hypnotherapeut Amsterdam.jpg

1. Ik deel alleen met jou wat echt belangrijk is en zich ruimschoots in de praktijk heeft bewezen.

2. In slechts één sessie spoor je de wortel van terugkerende pijnpunten en frustraties op. En je transformeert de onderhuidse spanning die daar achter ligt ter plekke.

3. Je kunt deze methodiek in principe op ieder issue waar je mee worstelt toepassen.

4. Zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

5. Zo wordt jij  je eigen Transformatiecoach. Niet door van alles en nog wat te doen. maar juist door nu eens even niets te doen en en te rusten.

Wat zeggen anderen?

"Er is meer rust in mijn systeem gekomen."

"Met RTT is er meer rust in mijn systeem gekomen. Als leider heb ik een dieper inzicht gekregen in waar ik van aan ga en waarvan niet. Ik ervaar meer ontspanning, energie en flow en krijg dat ook heel direct terug van anderen."

Screenshot 2023-07-16 at 22.56.54.png

Wouter Metz

Powerful People

"Ik heb meerdere keren meegedaan aan Un(b)lock Yourself. Telkens weer brengt het me meer rust en veel goeds. Zowel in mijn privé leven als in mijn werk. Alsof ik steeds meer aanwezig ben en alles vanzelfsprekender gaat." 

Agnes de Ruijter

Regisseur

Agnes de ruijter regisseur.png

"Na dit traject is er veel veel gaan schuiven. In mijn gezondheid, relaties en werk. Ik trek nieuwe klanten en kansen aan. Ik ga weer mee met de stroom, op zoveel manieren."

harriet kollen

Systemisch Coach

harriet kollen.png

     "Dit proces heeft nieuwe deuren geopend."

"De manier waarop Laura audio's inspreekt, is heel natuurlijk en vanzelfsprekend. Ik ga er heel gemakkelijk in mee. Thuis noemen we haar met een knipoog de nieuwe Louise Hay."      

      

Screenshot 2023-07-17 at 17.59.53.png
suzan baldinger.png

Suzan Baldinger

Onderwijsvernieuwer

"Deze aanpak is uniek, verfrissend en magisch. Het laat je op een veel dieper niveau naar jezelf en de issues waar je tegenaan loopt kijken. In mijn persoonlijke en professionele leven heeft het nieuwe deuren geopend. Super dankbaar hiervoor!"

 

ronnie besseling.png

Ronnie Besseling

Prosper & Bloom

"Er is echt iets geshift. En ben helemaal verbaasd omdat ik voor m'n gevoel niet bewust iets heb veranderd. Alsof ik beter weet wat ik moet doen. En het nu ook gewoon doe. Vol vertrouwen kom ik telkens uit de audio’s."

Josje Elhorst

Assistent Controller

josje foto_edited.jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Emmelkamp. Als Kindertherapeut werkte ik zeven jaar met zowel kinderen als ouders. Totdat 5 jaar geleden RTT op mijn pad kwam. Sindsdien werk ik uitsluitend met volwassenen, als Hypnotherapeut en Transformatiecoach.

Het is mijn passie en missie om jou een snelle en blijvende doorbraak te laten maken.

 

Die drive vindt zijn oorsprong in een chaotische jeugd. Naast veel liefde, warmte en overvloed heb ik als kind ook aardig wat ellende gezien en meegemaakt. Er was een scheiding, veel verhuizingen, ik zag 4 basisscholen, regelmatig waren er geldproblemen en ruzies, inclusief huiselijk geweld. Onbewust identificeerde ik me met al die spanningen. En zo gaf ik ze op mijn manier ook weer door aan anderen. 

Veiligheid, verbinding en vervulling, heb ik uiteindelijk weer in mij zelf gevonden. En inmiddels hielp ik hier ook honderden anderen mee. Met veel plezier!

Hypnotherapeut Amsterdam.jpg

"Rechtstreeks de diepte in, vanuit een veilige bedding."

"Hoe mooi, ik mocht nog verder opruimen wat ik 'geërfd’ had. De tranen vloeiden dan ook rijkelijk. Mijn lichaam laat me weten dat oude verhalen en patronen nu echt loslaten, heel letterlijk en tastbaar merk ik deze transformatie op."

Fiona Olijve-Dik

Eerlijk en Puur by Fiona

fiona olijve dik.png

"Laura creëert een veilige, warme bedding. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Het mooie aan deze methode vind ik dat je niet in woorden verzandt, maar rechtstreeks de diepte in gaat. Mocht ik het nog eens nodig hebben, kom ik zeker terug."

Birgit Timmers

Coach | Trainer | Spreker

birgit timmers.png

"Deze aanpak heeft me meer helderheid, ruimte en flow gebracht. Zowel professioneel als privé. Het werkt door op zoveel manieren. Steeds vaker zie en voel ik: Alles is er al. Wow."

Onno Dikkerboom

Directeur Interboor

onno dikkerboom interboor.png
Hypnotherapeut Amsterdam.JPG

Voel jij ook dat het tijd is om oude en beperkende patronen te transformeren?

Ben je benieuwd wat Hypnose en rapid Transformational Therapy voor jou kunnen doen?

Meld je dan nu aan voor Un(b)lock Yourself. Vanaf 10 mei starten we met een nieuwe ronde 

"Met de aanpak van Un(b)lock Yourself heb ik de Root Cause van mijn hooikoorts onderzocht. Het gaat heel goed so far! Na 21 dagen luisteren is mijn hooikoorts zo goed als weg. Thnx lieve Laura!"

Elske Steen

Yoga docent | Muzikant

elske steen.png

"Ik voel me heel goed. Energiek, vervuld en rustig. Met een heldere blik op wat er allemaal mogelijk is. En dat er ruimte is voor alles. Cool hoor, want zo'n diep besef zou je met gewone therapie nooit bereiken."

Maaike Schutten

Prosper & Bloom

Maaike Schutten Prosper en Bloom.png

"Drie woorden voor dit proces: heel erg diep. Een belangrijk inzicht is dat ik mezelf kan bevrijden van oude en emotionele pijn. Door contact te maken met een diepere kracht in mezelf. Ik ervaar je begeleiding als zeer prettig en waardevol."

Herman Poppelaars

Fotograaf | Ademcoach

herman poppelaars fotograaf.png

"zo'n diep besef zou je met gewone therapie nooit bereiken"

"het heeft mij en mijn gezin veel moois gebracht."

"In korte tijd is er heel veel in positieve zin veranderd. Ik voel me ontspannen, nieuwsgierig en optimistisch. Ook stap ik weer zorgeloos in de auto en trek ik er veel vaker op uit. Ik geniet weer voluit van het leven."

Heleen van der Kemp

Media Specialist

heleen van der kemp.png

"Laura’s begeleiding en aanpak is ontspannen, oprecht en effectief. Hierdoor heb ik kunnen afrekenen met self-sabotage en voel ik mij veel fitter. Het heeft mij en mijn gezin veel moois gebracht."

Tim Doornewaard

Sociaal Ondernemer

Screenshot 2023-07-19 at 14.32_edited.jpg

"Super fijn dat ik gewoon thuis vanuit mijn veilige en vertrouwde bubbel mee kon doen aan Un(b)lock Yourself. De hypnose sessie bracht diepe inzichten. Echte verandering komt van binnenuit. Dat zie en voel ik nu steeds helderder."

Chantal Garden

Knippa

Chantal Garden Knippa.png

Early Birds!

Early Birds investeren geen 297 euro ex btw, maar slechts 197 euro ex btw. Dit aanbod is geldig t/m 22 september. 

 

Voor de eerste 10 deelnemers is er bovendien een extra bonus: een persoonlijke call van 30 minuten, waarin je mij jouw belangrijkste vraag kunt voorleggen en ik je help bij het zetten van een intentie.

Weet je nu al zeker dat je mee wilt doen? Reserveer dan vandaag nog jouw plek!

laura emmelkamp Un(b)lock Yourself.png
NU
laura emmelkamp hypnotherapeut teacher of presence.JPG

"dit voelt echt als een grote opruiming"

"De hypnose-sessie en audio's helpen me om stil te worden, oude issues aan te kijken en te transformeren. Door dit proces ga ik ook veel bewuster om met mijn zoontje. Superfijn."

Loekie van Wijlick

On a sabbatical

Loekie van Wijlick.png

“Dit proces liet me beseffen dat ik pijnlijke gevoelens al een leven lang probeer weg te stoppen. Maar ik kan en durf steeds meer toe te laten. Dit voelt echt als een grote opruiming. Dank je Laura voor deze bijzondere reis.""Je merkt en voelt aan Laura’s werkwijze dat ze dit echt met liefde doet. Het heeft me veel gebracht. Ik merk dat ik me zoveel makkelijker uitspreek, zonder allerlei bijgedachten en een versnelde hartslag. Zooooo bijzonder, echt heel fijn!"

Gabi Baldinger

Leerkracht Basisschool

gabi baldinger.png

"Ik ga makkelijk mee met jouw stem, begeleiding en de audio's. Het heeft me nieuwe inzichten gebracht. Relaxed ook dat ik er niet de deur voor uit hoefIk raad Un(b)lock Yourself aan al mijn vrienden aan!"

Karin Boukema

Advocaat

Screenshot 2023-07-22 at 13.25.36.png

Your task is not to seek for love,

but merely to seek and find

all the barriers within yourself

that you have built against it.

~ Rumi

laura emmelkamp un(b)lock yourself.jpg
laura emmelkamp Un(b)lock Yourself.png
NU

veelgestelde vragen

Hoe kan het dat Un(b)lock Yourself zo snel & diepgaand werkt?

Dit is het korte antwoord: doordat je rechtstreeks de diepte in gaat en samenwerkt met het onderbewustzijn.

 

Dit is een iets langer antwoord: door een radicaal eerlijk self-assessment te maken wordt al snel helder waar de boel uit evenwicht is getrokken. Vervolgens onderzoek je via een speciale vorm van hypnose (Rapid Transformational Therapy) hoe, wat, wanneer en waarom je bepaalde stukjes en beetjes hebt weggedrukt. Je gaat diepere verbanden zien - en zult meerdere 'aha' momenten beleven. Dit alles is heel inzichtelijk en bevrijdend. En zo kunnen oude pijnpunten en emotionele conflicten in korte tijd transformeren.

 

De juiste filosofie, pragmatische tools, bewezen technieken zijn belangrijk. Maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van overgave en vertrouwen. Voel jij een energetische match met mij als facilitator, of niet. Als het antwoord 'ja' is, dan kijk ik er naar uit om ook met jou samen te werken!

Wat is hypnose?

Hypnose is de ontspanning van je zenuwstelsel. Het geeft je toegang tot de meest natuurlijke bewustzijnsstaat. Het helpt je om de blik naar binnen te richten en je dagelijkse, rationele geest wat meer naar de achtergrond te brengen. Zoals je bijvoorbeeld ook bij meditatie of dagdromen doet. Tijdens hypnose kun je makkelijker bij je gevoel en herinneringen. Je kunt zo verbanden leggen die je eerder niet zag, en vanuit dit begrip nieuwe, bewuste keuzes maken.

 

Iedereen kan hypnose ondergaan. Veel mensen denken vooraf dat ze niet hypnotiseerbaar zijn. Dit heeft te maken met de angst controle te verliezen. Het tegendeel is waar. Tijdens de hypnose weet je precies wat er gebeurt. Je blijft controle houden, hoe dan ook. Ik zorg voor een veilige bedding. En na afloop van de sessie ben je weer helemaal wakker.

Wat is het verschil tussen gewone hypnose en Rapid Transformational Therapy?

Een belangrijk onderdeel van Un(b)lock Yourself is de hypnose-sessie, waarbij we gebruik maken van Rapid Transformational Therapy (RTT). Deze methode is ontwikkeld door de Britse Hypnotherapeut Marissa Peer, op basis van 35 jaar ervaring met de meest uiteenlopende cliënten. Bij de meeste hypnotherapeuten boek je meerdere sessies, maar met RTT ga je in 1 sessie rechtstreeks terug naar de 'Root Cause' van het issue waar je tegenaan loopt. Het is een hele eerlijke manier van kijken, zonder overbodig gedoe.

 

Hoe weet ik dit? Op basis van ervaring. Als kindertherapeut werkte ik 7 jaar met kinderen en gezinnen en daarbij gebruikte ik ook diverse vormen van trance en hypnose. Sinds 2020 werk ik met Rapid Transformational Therapy  (uitsluitend met volwassen klanten). Die keuze voor RTT heb ik niet voor niets gemaakt; het is de meest effectieve en diepgaande vorm van hypnose die ik ken. 

Welke issues kan ik onderzoeken en transformeren met Un(b)lock Yourself?

Je kunt iedere vorm van self-sabotage onder de loep nemen. Misschien wil je onderzoeken waarom een bepaalde relatie niet lekker loopt, met je partner, kinderen, collega's, bijvoorbeeld. Wat triggert je telkens weer? En wat is de Root Cause hiervan? Of ben je benieuwd waarom je altijd maar aan het werk bent, zelfs in de weekenden. Ook fysieke verschijnselen kun je onderzoeken, zoals hooikoorts, PMS, of waarom je 's nachts regelmatig wakker wordt. Misschien ben je perfectionistisch, kun je moeilijk 'nee' zeggen, ga je telkens over grenzen heen. Verlang je er naar om er vaker op uit te trekken, of op een podium te staan, maar merk je dat je jezelf klein houdt en excuses verzint?  Of vraag je je af waar die constante trek naar zoetigheid vandaan komt en wil je afrekenen met snoepgedrag? Je kunt hier lang over nadenken en met anderen over praten, maar het onderbewustzijn kan je er veel meer over vertellen. Niet door van alles te doen, maar juist door nu eens even helemaal niets te doen. Hoe minder jij je er in mengt, hoe meer er vaak gebeurt. Dit is een natuurwet, waar Un(b)lock Yourself dankbaar gebruik van maakt.

Oriental Sweets
AEnB2Urmh3Yjd7LEyvvKyH3W10E79vh6hUL3kScm

Hoe snel kan ik veranderingen verwachten?

De meeste deelnemers ervaren direct meer rust, ruimte en energie. Uiteraard zijn er individuele verschillen. Die mede afhankelijk zijn van waar je nu staat, en welk issue je onderzoekt en wilt transformeren. Naast het Self Assessment en de RTT sessie is ook het luisteren naar de Transformatie Audio (12 minuten, gedurende 21 dagen) van belang. Want lichaam en geest leren door herhaling en die 21 dagen zijn een soort magische grens. Tijdens deze 3 weken zullen je nieuwe dingen opvallen, die je verder helpen met integratie en het belichamen van een relaxtere staat van zijn.

Wat ontvang ik als ik meedoe? 

V  Self Assessment Tool

V  Rapid Transformational Therapy Sessie

V  Transformatie Audio

V  3 groepscalls. Je kunt ze direct bijwonen - of later terugkijken

 Toegang tot de besloten facebook community van Un(b)lock Yourself

V  Bonus Audio 1: Future Visioning ~ t.w.v. 97 euro

V  Bonus Audio 2: Rewire Yourself on the Spot ~ t.w.v. 97 euro 

V  Masterclass > Maak je eigen persoonlijke scripts ~ t.w.v. 197 euro

Hoe is de opbouw - en tijdsinvestering?

 

Week 1  ~  5 t/m 12 oktober

V   Self Assessment & Intentie zetten ~ 1 uur 

V   Groepscall ~  zondag 8 oktober zaterdag 11.00 - 12.00

NB: Alle groepscalls worden opgenomen, dus je kunt ze ook later terugkijken. Vragen kun je me vooraf mailen. Je privacy is gewaarborgd, alleen Laura verschijnt in beeld. 

Week 2, 3 en 4  ~  13 oktober t/m 4 november 

V   Online RTT sessie - 1,5 uur

V   Transformatie Audio - waar je vervolgens 21 dagen naar luistert. De audio duurt 12 minuten (totaal van dit onderdeel is dus 4 uur, verdeeld over 21 dagen)

V   Groepscall > zaterdag 21 oktober - 16.00 - 17.00

 

Totale tijdsinvestering week 1 t/m 4dus

9 uur, verdeeld over 4 weken.

 

NB: Ik adviseer je om direct vanaf dag 1 mee te doen, maar je kunt uiteraard  starten wanneer je maar wilt. Dat is een groot voordeel van online. De groepscalls kun je ook overslaan, maar je haalt nog veel meer uit dit programma als je ze wel bekijkt. 

Vanaf week 5 komen de bonussen vrij

V   Future Visoning - 30 minuten

V   Rewire Yourself on the spot - 15 minuten

V   Masterclass - schrijf je eigen transformatie scripts - 60 minuten

 

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt 6 maanden toegang - en dus ruimschoots de tijd om het hele programma te doorlopen. Je kunt er zelfs meerdere en uiteenlopende issues mee transformeren, omdat 1 ronde van Un(b)lock Yourself 4 weken in beslag neemt. De bonussen geven je een aantal extra krachtige tools in handen, waar je de rest van je leven lol van hebt.

 

Wil je ook na deze periode toegang houden tot het programma en de besloten facebook groep? Dat kan. Voor 10 euro per maand blijf je lid van de community en geniet je van alle voordelen die dit geeft, waaronder maandelijkse coachingcalls met verschillende thema's en waarin je me al je vragen kunt voorleggen.

Niet goed geld terug?

De methodiek is uitgebreid getest. En de reacties en resultaten van de eerste deelnemers zijn opvallend positief en enthousiast. Je leert echt op een verfrissende, diepgaande en unieke manier naar jezelf kijken en de obstakels waar je tegenaan loopt. Ik ben ervan overtuigd dat je er hoe dan ook veel profijt van zult hebben. De waarde valt moeilijk in geld uit te drukken. 

De investering is expres laag gehouden, om het toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk mensen. 

Een refund behoort niet tot de mogelijkheden. Mocht je twijfelen of Un(b)lock Yourself iets voor jou is, dan is mijn welgemeende advies: niet meedoen. 

Nog een andere vraag?

Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur dan gerust een mail naar >  mail@lauraemmelkamp.nl.

Of geef je op voor het Un(b)lock Yourself Webinar, waarin je meer ontdekt over de filosofie en aanpak van Un(b)lock Yourself. En waarin je ook een aantal tools geef die je direct kunt toepassen om meer rust en helderheid in jouw leven te creëeren. Via de chatfunctie kun je me tijdens het Webinar al je vragen stellen.

Turbo Transformatie Event RTT Amsterdam .JPG
bottom of page