Search

stoppen met roken

Updated: Feb 16, 2020

O Jongens, wat word ik hier vrolijk van! In oktober 2019 begeleidde ik een cliënt die al 46 jaar kettingrookte. En kijk nu eens hoe het daar in januari 2020 mee gaat!

🔥 Na een paar weken ontving ik een uitgebreide testimonial, waarin mijn cliënt eerlijk toegaf dat ze nog niet volledig gestopt was, maar dat ze wel een wezenlijke shift had gemaakt.... .... En dat ze de sigaretten die ze nu nog rookte eigenlijk helemaal niet meer lekker vond. 🔥 Vandaag whatsappte ze mij dat ze 3 weken geleden definitief is gestopt met roken - en dat er binnenkort een update bij de testimonials komt 🔥🔥 🔥 Dat is de kracht van Rapid Transformational Therapy. 🔥 En wat is het gaaf dat ik dit mijn werk mag noemen! 🔥 Benieuwd wat RTT voor jou kan doen?


Stuur dan een bericht naar mail@lauraemmelkamp.nl en boek een gratis discovery call.16 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Benieuwd wat RTT voor jou kan doen? Stuur een bericht via whatsapp en boek een vrijblijvend gesprek, zodat ik wat meer over jou kan leren en om te bepalen hoe ik jou het beste kan helpen.

Laura Emmelkamp

06  47 77 06 96

Ik woon en werk in Amsterdam: van Eeghenlaan 27.

Daarnaast ben ik regelmatig in Deventer: Bruijnssteeg 28.

Volg mij op facebook en instagram

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon