top of page
Search

Meer Ontspanning, Energie & Resultaten met Hypnose

Updated: Oct 8


Als creatieve, ondernemende professional ben je verliefd op je werk. Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed. Omdat je zo gedreven bent, krijg je vaak veel voor elkaar. Je hebt een mooie missie en doet alles voor je klanten. Je hebt diepe inzichten, ziet kansen en oplossingen. En ja, inderdaad, het kan altijd nóg beter. Dus je blijft leren en investeren. Ook in het weekend. Als anderen al lang aan het feestvieren zijn. “Het houdt me van de straat. Dit werk is mijn passie!” roep je lachend.

Allemaal hartstikke waar. Maar er zit ook een keerzijde aan dit verhaal. Want ongemerkt ga je over fysieke grenzen heen. Je bent er voor iedereen. Maar je holt jezelf voorbij. Want ook al krijg je veel voor elkaar, door al dat harde werken ben je ook vaak contra-productief. En je privé-leven wordt er meestal ook niet beter van. Deep down verlang je naar meer ontspanning en energie. Je wilt meer realiseren in minder tijd...

Herken jij jezelf in dit verhaal?


Dan daag ik je uit om de komende week iedere dag acht minuten op de pauzeknop te drukken. En eens te kijken wat hypnose voor jou kan doen. Met deze audio plant je suggesties in jouw onderbewustzijn voor meer ontspanning, energie & resultaten.


Download hier de audio.


Veel van mijn klanten hebben hier baat bij. Ze ervaren meer ontspanning, energie, rust in hun hoofd. Vaak ook met verrassende, krachtige resultaten. En dit alles gun ik jou natuurlijk ook.


Veel plezier hiermee!


Over Laura


Als Kindertherapeut werkte ik 7 jaar samen met kinderen en ouders. Sinds 4 jaar uitsluitend met volwassenen als Rapid Transformational Therapist. Via hypnose help ik anderen de blik naar binnen richten, oude patronen transformeren - en zo geluk en rust hervinden. Die drive vindt zijn oorsprong in een chaotische jeugd. Als kind van gescheiden ouders, verhuisde ik om de haverklap en zat ik op 4 lagere scholen. Naast warmte en liefde waren er ook geldproblemen en veel ruzies, inclusief huiselijk geweld. Onbewust identificeerde ik me met al die spanningen. En zo gaf ik ze op mijn manier ook weer door aan anderen.

Veiligheid, vertrouwen en ontspanning, heb ik uiteindelijk weer in mij zelf gevonden. En inmiddels hielp ik hier ook honderden anderen mee.

Benieuwd wat Rapid Transformational Therapy voor jou kan doen? Boek dan een kennismakingsgesprek om te kijken of er een match is. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier op deze site of neem contact op via whatsapp. Vertel me kort waar je tegenaan loopt en vooral: hoe jij het liever ziet.

Laura Emmelkamp 06 47770696
23 views0 comments
bottom of page